Stiven Tajler se oglasio nakon optužbi za silovanje tinejdžerke

Stiven Tajler iz grupe „Aerosmith“ demantovao je tvrdnje da je seksualno napao maloletnicu tokom 1970-ih.

Tajler (75), u decembru prošle godine je imenovan u tužbi žene koja se javno predstavila kao Džulija Misli.

U pravnom podnesku, Misli je optužila pevača za seksualni napad i zlostavljanje, kao i za namerno nanošenje emocionalnog stresa, povezanog još od vremena kada je bila tinejdžerka 1970-ih.

Pevač hitova kao što su „Walk This Way“, „Janie’s Got a Gun“ i „I Don’t want to miss a thing“ rekao je u pravnim dokumentima podnetim Višem sudu okruga Los Anđelesa da je njegova veza sa Misli (koja je nekada bila poznata kao Džulija Holkomb) bila konsenzualna (prim. aut osećajna), ali ne u seksualnom smislu.

Tajler je sudu rekao da je u to vreme bio Džulijin staratelj, što je ujedno i njegova dobrana.

Advokati žene koja je prijavila Tajlera rekli su da je rok pevač svojom odbranom „gasio“ njihovog klijenta i omalovažio sud.

– Misli „nije pretrpela nikakvu povredu ili štetu kao rezultat bilo koje radnje okrivljenog – rekli su Tajlerovi advokati,

– I ako se utvrdi da je tužilac oštećen, onda takvu štetu nije prouzrokovao okrivljeni. Navodi izneti u pravnoj žalbi se podudaraju sa informacijama koje je Tajler podelio u svojoj knjizi iz 2011. Da li vam smeta buka u mojoj glavi? U vezi sa vezom koju je imao sa devojkom koja je imala 16 godina, prenosi Telegraf.

Misli nije direktno imenovala Tajlera u žalbi, ali jeste u naknadnoj izjavi koju je objavila.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare