„SINOVI, IZDRŽITE, VOLI VAS ĆALE I MISLI NA VAS“: Misteriozna poruka za Belivuka i Miljkovića, a evo kako im je poslata 

„Sinovi, izdržite. Voli vas ćale i misli na vas“, ova poruka se prethodnih dana mogla čuti na talasima jednog beogradskog radija u emisiji „Čestitke, želje i pozdravi“, koja se svake večeri emituje od 20 časova. Prema nezvaničnim saznanjimas, period od 20 do 22 časa, uglavnom je „rezervisan“ za poruke namenjene ozloglašenom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Odavno je poznato da se članovima ozloglašenog klana šalju poruke putem radio stanice koju mogu da slušaju u zatvorskim jedinicama, a kako se saznaje, poruke se šalju čak i preko jedne televizije.

„Posebno su interesantne šifrovane poruke koje preko pesama nose određenu simboliku. Ovaj način komunikacije je uobičajen, iako su te poruke često nerazumljive običnom svetu, postoje brojne šifre koje razumeju samo članovi te mafijaške organizacije kome je upućeno“, navodi sagovornik upućen u dešavanja.

Takođe, čak i zatvorenici šalju poruke svojim ljudima ovim putem jer im je onemogućena komunikacija.

„Preko advokata i članova porodice koji dolaze u posete oni šalju poruke koje ovi prenose ili emituju putem radio-stanice ili jednog rijalitija koji ima uživo emisije skoro svako veče““, dodaje sagovornik i podseća na poruke tokom emitovanja, na kajronu.

„Šaljem ti pismo i videću do kraja nedelje da idem po dozvolu za ove male delikvente hahaha, pa da dođemo svi čoporativno, nadam se da ćemo dobiti. Sad idem da se vidim sa onim drugom što smo bili na svadbi kod njega. Ljubim te““, ali i:

„Dobro smo prošli u putu. Kući najlepše iznenađenje na vratima, pismo. Ljubimo te najviše sunce moje“, kao i:

„Pročitali smo pismo, poboljšao si rukopis. Dobro sam zato što vidim da si mi nasmejan. Mnogo nam nedostaješ, izađi nam što pre“, reči su poruke.

Marko Miljković je već dva rođendana praktično „proslavio“ u zatvoru. Kao i prošle godine, ni ove nisu izostale želje, čestitke i pozdravi poslati putem popularne radio emisije, uz naručivanje pesama.

„Srećan rođendan Marku Miljkoviću želi njegova Tanja, uz pesmu: „Moj si nek si najgori“ i poruku:

„Čekam te da dođeš, pa da se volimo najviše na svetu, kako samo mi znamo“, navedeno je u jednoj od poruka za koju se veruje da je potpisuje Miljkovićeva supruga, Tanja.

Takođe, mogle su se čuti i poruke: „Teši, Maretu, Budi, Veljku i Marku puno pozdrava uz pesmu Samo jedan klub“, ali i „Samo za našu braću Marka, Miloša, Vlada, Tešu, Veljka i Marka, izdržite legende“, uz pesmu „Isti igrači“.

Tako je bila poruka i za kumove: „Čuvajte se, jaki budite i sve izdržite. Uz vas smo svi. Čekamo vas“, uz pesmu „Kume“ od Baje Malog Knindže.

„Marko, zauvek uz tebe i s tobom, vole te mama, brat Miloš i ćale… četiri srca“ pročitano je kao posveta uz pesmu „Osloni se na mene“, Olivera Mandića.

Takođe, poruku su slali i pesmom „Za svu braću“, Beogradskog sindikata, uz reči „Izdržaćemo sve. Niko nije nepobediv. Opet ćemo se vratiti, jači nego ikad“.

Bilo je tu poruka i „za šefa“: „Sve je dobro, samo ti fališ. Uskoro zajedno“, ali i „za lavove“: „Zauvek zajedno. Predaja nikad nije bila opcija. Volimo te i nadamo se da ćemo uskoro biti svi na okupu“, uz pesmu „Beli grad“ od repera Raste.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare