SERIJSKI UBICA IZ SRBIJE PONOVO NAPAO! Igor Srbin pokušao da ubije zatvorskog čuvara, u ćeliji mu našli i OVU BIZARNU STVAR

Norbert Feher ili Igor Vaclavić, poznatiji kao Igor Srbin i Igor Rus, ponovo je napao zatvorskog čuvara u Španiji u kazamatu u kom se nalazi od decembra 2017. godine, piše Kurir.

On je iza rešetaka, podsetimo, zbog trostrukog ubistva u Aragonu dok je bio na poternici za ubistva Dejvida Fabrija i Valerija Verija u Italiji u maju 2017.

– Igor Srbin, koji je osuđen na doživotnu kaznu zatvora, u četvrtak prošle nedelje u zatvoru u Madridu, ranio je policajca u lice, vičući ostalima „Ubiću vas jednog po jednog“, koristeći bodež koji je napravio od fragmenta pločice koji je odvojio od poda – piše španski medij „Hoj Aragon“.

Prema rečima zaposlenih u zatvoru u Madridu, Igor živi u ubeđenju da je on žrtva sistema.

 Igor je izuzetno agresivan, moramo da budemo veoma oprezni. Živi u stalnoj napetosti, uvek se oseća u ratu protiv svih i zamišlja da su svi protiv njega. Godinama teroriše one koji su zaduženi za njegovu bezbednost, u zatvotu – navode oni za španski sajt.

Da stvar bude još bizarnija, nakon što je pojeo svinjska rebra, Igor je navodno zadržao neke kosti i naoštrio ih, a pronađene su u njegovoj ćeliji. Ovo je utvrđeno pretresom posle incidenta.

Podsetimo, Igor Srbin je klasifikovan kao „izuzetno opasan“ zatvorenik i podleže najrestriktivnijem stepenu nadzora. Služenje svoje doživotne kazne u Španiji počeo je u zatvoru Teruel, a posle toga promenio je još četiri zatvora, da bi na kraju bio prebačen i u šesti zatvor u Madridu.

Svoje prvo delo Igor je počinio pre šest godina, kada je ubio ekoliškog čuvara Valeria Veru i teško ranio njegovog kolegu Marka Ravalja u Italiji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare