OSTAVILA SUPRUGA BEZ MILIONA I TO SAMO JEDNOM REČENICOM Fatalna Srpkinja koja je digla na noge Ameriku, a sad je obožavaju MILIONI 

Donosimo vam priče o damama koje stoje iz najvećeg naših sportista. One su često u centru pažnje, pa tako znaju i da nadmaše „popularnost“ njihovih izabranika.

Ova mlada dama definitivno je „uspela“ u tome da u jednom mesecu bude daleko popularnija od svog muža. Reč je o Tei Katai, supruzi Aleksandra Kataija.

Njene objave na Instagramu ostavile su Aleksandra bez milionskog ugovora u LA Galaksiju. Naime, ona je u junu 2020. godine tokom protesta u Americinapisala jednu potpuno neprimernu objavu na Instagramu.

– Ma, pobij govna bre – napisala je ona i izazvala lavinu reakcija u Srbiji i Americi. 

Aleksandar Katai, Tea Katai
foto: Instagram

Klub Los Anđeles Galaksi reagovao je zbog svega toka i posle nekoliko dana raskinuo je ugovor sa Kataijem. On jeste dobio određenu sumu novca, ali je isto tako ostao bez velikog dela kolača koji bi mu pripao da je ostao do kraja ugovora.

Paralelno sa tim, Tei je rasla popularnost u Srbiji kod milionske armije navijača Zvezde. Razlog je bio jasan. Otkaz u Los Anđelesu značio je da postoji mogućnost da se Katai vrati u Zvezdu. Kada se to i desilo, Tea je dobila na stotine poruka zahvalnosti…

Tea Katai, Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger, Aleksandar Katai
foto: Pritnscreen/Instagram

Inače, Tea se pre udaje za Kataija prezivala Crnković. Takođe, bavila se pevanjem.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare