„ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI, PORODILA SE PRE VREMENA“ Šuškalo se da su Dino Rađa i Petar Grašo u ŠEMI, manekenka priznala SVE 

Pre više od deceniju šuškalo se kako su Dino Rađa(55) i pevač Petar Grašo (46) više od prijatelja, i to baš u trenutku kad su misica Viktorija Rađa i košarkaš čekali drugo dete.

Dinova supruga nedavno je gostovala u podcastu „Ajmo iskreno“, Dorijana Klarića, u kojemu se osvrnula na sveprisutni trač.

– Suludi su ti tračevi… I ovo s Dinom i Petrom kad je izašlo, ja bih tome ko je izmislio taj trač došla i poljubila mu ruku jer nam je toliko uveselio život… To kako se mi zezamo s tim, to je genijalno!“ – rekla je je bivša misica i pevačica

– Završila na psihijatriji, završila sam u bolnici i porodila se zbog šoka, a tad sam nosila drugo dete, Niku. Stvarno sam bila trudna tad i došao je taj trač do nas i ja sam stvarno rodila zbog Petra Graše Niku 27. februara, zaista sam se porodila. Zaista je Petar Grašo kriv što sam se tad porodila jer smo se toliko rugali, on se toliko zezao da sam se ja smejala i meni je pukao vodenjak od smeha – ispričala je tad Viktorija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare