UŽIVO, VIDEO! PARTIZAN – VOŽDOVAC: Rikardo načeo „zmajeve“! Crno-beli se propisno ispromašivali 

PARTIZAN – VOŽDOVAC 1:0 (1:0)

TOK MEČA

2. POLUVREME

73. minut – Kakva šansa za Meniga! Šutirao je napadač Partizana glavom sa 6-7 metara, ali Katić brani. Ovo je morao da bude gol. Još jedna propala izgledna šansa za crno-bele.

72. minut – Novi korner za Partizan, potom šut Vujačića koji je izblokiran za novi korner.

69. minut – Prva izmena u Partizanu. Izlazi Bibars Natho, a ulazi Samed Baždar.

68. minut – Opasan nalet Partizana, ali od svega ništa. Natho se sjurio ka golu gostiju, ušao u šesnaesterac i zatim uposlio Rikarda. Međutim, golgeter crno-belih se nalazio u ofsajdu.

64. minut – Dvostruka izmena u Voždovcu. Kadrić umesto Teodorovića, Stojisavljević umesto Lazarevića. Trener Puača osvežava ofanzivne redove svog tima.

64. minut – Menig je krenuo u kontru, sjajno šutirao, ali Katić pravi paradu i odbija loptu u korner. Najlepši potez na meču do sada.

62. minut – Potpuno neočekivano uzburkale su se strasti na terenu. Gosti su dobili dva žuta kartona u dva minuta, a sada je došlo i do koškanja Vujačića i Jočića. Sudija Tomić je uspeo da smiri strasti bez novih kartona.

60. minut – Mijailović je zaradio žuti karton zbog oštrog starta na Nathu u visini svog šesnaesterca.

59. minut – Žuti karton za Damjanovića. Prvi žuti karton na meču za beka gostujućeg tima.

58. minut – Menig je uleteo u peterac iskosa sa leve strane, ali se spetljao, pa je šansa propala.

53. minut – Teodorović je pogodio stativu, ali se prethodno napadač Voždovca našao u ofsajdu. U svakom slučaju, veliko upozorenje za crno-bele.

47. minut – Prva opasna situacija pred golom Voždovca. Natho je šutirao snažno, Katić odbio loptu, potom je Menig šutirao preko gola.

46. minut – Nema izmena u poluvremenu.

1. POLUVREME

45. minut – Pantić je pokušao direktno iz kornera da iznenadi Andriju Katića, ali je golman „zmajeva“ bio oprezan.

44. minut – Opao je tempo u poslednjih 15-tak minuta. Crno-beli su sjajno igrali u prvih 20 minuta, a onda nenadano stali. Na drugoj strani, Voždovac je samo jednom ozbiljnije ugrozio gol crno-belih.

35. minut – Posle faula nad Rikardom, Natho je centrirao u peterac gostiju. Od svega samo korner, posle kog nije bilo opasnosti po „zmajeve“. Urošević je šutirao desnom nogom, ali preslabo za Katića.

29. minut – Novi pokušaj Jovića, interveniše odbrana Voždovca.

22. minut – Opasna kontra Partizana, Menig je uposlio Jovića, ovaj šutirao sa ivice šesnaesterca, ali lopta odlazi tik iznad prečke.

20. minut – Saničanin posle kornera šutira, ali lopta pogađa spoljni deo mreže.

19. minut – Nova šansa za ekipu Partizana. Jović je šutirao iskosa sa desne strane u bliži ugao, Katić odbranio.

18. minut – Prva šansa na meču za Voždovac, Pantović je prošao po levoj strani, uleteo u šesnaesterac, ali je njegov šut izblokiran.

10. minut – Au, kakav promašaj Meniga. Golman Katić je pogrešio, crno-beli su osvojili loptu na ivici šesnaesterca, Rikardo je uposlio Meniga koji je bio sam na oko pet metara iskosa sa leve strane, ali je šutirao daleko iznad gola.

8. minut – Partizan ne prestaje sa napadima. Menig je uposlio Pantića na oko 20 metara od gola gostiju, ovaj imao dobru ideju da uposli Rikarda, ali i lošu realizaciju.

5. minut – GOOOL! Partizan vodi golom Rikarda Gomeša. Natho je ukrao loptu na sredini terena, sjajno uposlio najboljeg napadača crno-belih, a ovaj rutinski matirao golmana Katića.

PARTIZAN – VOŽDOVAC Stadion: Partizan Sudija: Pavle Tomić Pomoćnici: Miloš Miškeljin, Nenad Radoičić.

PARTIZAN: Stevanović – Filipović, Vujačić, Saničanin, Urošević – Fejsa, Pantić – Menig, Natho, Jović – Rikardo. Trener: Igor Duljaj

VOŽDOVAC: Katić – Damjanović, M. Đorđević, Đuričić – Mijailović, Lazarević, Matić, Nešković, Pantović – Jočić, Teodorović. Trener: Nikola Puača.

Beogradski Partizan u okviru 29. kola Super lige Srbije od 16.30 na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Voždovca.

Crno-beli su u seriji loših rezultata, sa samo jednom pobedom u poslednjih šest kola, pa ovaj duel dočekuju na četvrtoj poziciji sa 54 boda.

Partizan još od 13. novembra prošle godine ne zna za pobedu na svom stadionu. Ima dva remija i dva poraza od tada. O utakmici trener Igor Duljaj kaže.

„Veliki je pritisak koji se stvara oko Partizana, pokušavam da razgovorom utičem na to da se on smanji, ali je pre svega bitno da ustanovimo problem. Nije prijatno, nije ni lako. Učim da živim pod pritiskom. Za sada sam miran, jer dajem sve od sebe, a kada je tako onda je čoveku lakše. Dosta je ljudi koji vole i poštuju Partizan, koji mi pružaju reči podrške i hrabre me da idem napred. Imperativ rezultata koji imamo moguće da na neki način utiče na pojedince, zavisi koliko i kako, kao i na koga. Na mene međutim ne. Nema povlačenja, kuknjave i bežanja. Voždovac igra kvalitetan fudbal. Žele da igraju, ne ispucavaju loptu i dobro ulaze u igru. Gledao sam dosta njihovih utakmica, imaju sijaset odličnih pojedinaca, ali se ne opterećujem njima i najvažnije mi je kako ćemo mi da izgledamo. Bez obzira na priče da igrači nemaju samopouzdanja ja to na treningu ne vidim. Na treningu rade maksimalno profesionalno i disciplina je na visokom nivou, ali kada dođu utakmice pretpostavljam da utiču veliki ulog i veliki pritisak. Videćemo kako će sve izgledati protiv Voždovca, ali svakako neće biti lako.“

Voždovac je trenutno sedmi sa 39 bodova i praktično je obezbedio plej-of. Doduše, poput Partizana, nalazi se u lošijoj formi sa samo jednom pobedom u poslednjih osam kola.

Šef stručnog štaba „zmajeva“ Nikola Puača veruje da njegov tim može da odigra egal utakmicu sa renomiranim protivnikom i da stigne do pozitivnog rezultata:

„Kvalitet igrača koji nose njihov dres je daleko veći u odnosu na rezultate koje postižu I sami su toga svesni, tako da mislim da je pitanje trenutka kada će početi da ostvaruju rezultate shodno mogućnostima koje poseduju. Mi se kao i u svakoj utakmici više fokusiramo na sebe, tako će biti i ovog puta. Osnovni cilj je da pokažemo koliki stepen progresa smo dostigli u našem razvoju, u odnosu na poslednji međusobni duel i što se tiče odnosa na terenu i što se tiče rezultata. Duboko verujem da imamo kvalitet da odigramo jednu egal utakmicu sa renomiranim protivnikom. Prvi uslov za to je da prikažemo svoje najbolje izdanje, a posledično tome možemo se nadati pozitivnom ishodu.“

U prvom delu prvenstva Partizan je na „krovu“ slavio sa 4:0.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare