UŽIVO, SPARTAK-ZVEZDA: Crveno-beli žele da nastave pobednički niz u Subotici! 

U okviru 29. kola Superlige, fudbaleri Crvene zvezde gostuju Spartaku u Subotici, a utakmica počinje u 18 sati i 45 minuta:

Uživo, 

Spartak – Crvena zvezda: 18:45

Uoči meča:

Trener fudbalere Crvene zvezde Miloš Milojevićizjavio je pred susret sa Spartakom da crveno-belima „neće biti lako“ u Subotici, i dodao da ipak veruje u dobar rezultat.

„Imaju novog trenera koji je poznat po stabilnim rezultatima svuda gde je radio i mislim da je njima glavni cilj da se zadrže u eliti. Neće nam biti lako u Subotici, kao što nikada nije bilo, ali mislim da ako pružimo našu kvalitetnu predstavu možemo da očekujemo dobar rezultat“, reko je Milojević, i potom dodao:

„Gledali smo njihove prethodne mečeve, ali nemamo puno koristi od toga. Imaju novog trenera, igraće drugačije. Treba samo da gledamo nas i budemo pravi, ako sve bude kako treba pobedićemo“, dodao je on.

Milojević ističe da je vrlo teško zadržati motivisanost kod igrača, pogotovo kada se pogleda stanje na tabeli.

„Teško je zadržati motivisanost igrača pored ovolike bodovne razlike. Nije lako, ali bolje je imati veliku prednost nego veliki minus. Igrači moraju da imaju odgovornost i da u svaki meč uđu 100 odsto. To je jedino što tražim od njih“, rekao je Milojević.

Zvezda je prva na tabeli sa 76 bodova, 18 više od drugoplasiranog TSC-a.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare