DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 5. APRIL! Device očekuje novčani gubitak, dok će Bikovi imati probleme u ljubavi 

Današnji dan će biti turbulentan za većinu horoskopskih znakova.

OVAN

LJUBAV: Nećete biti napretka, pre svega zato što vam pažnja neće biti usmerena na ljubav. POSAO: Povećan obim posla, ali mogući i problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, ali to će negativno uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Promene i izvesna nestabilnost, a moguća je i potpuna promena posla. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Ovo je lep dan za druženje, ali ne i za romantične odnose. Možda vas privuče neko iz kruga prijatelja. POSAO: Moguć je neočekivan gubitak ili zastoj u tokovima novca. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete sresti nekoga ko je zainteresovan za vas, ali ništa neće proizaći iz toga zbog vaše povučenosti. POSAO: Promena posla, možda i otkaz. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAV

LJUBAV: U nepovoljnom ste periodu za ljubav, jer ćete imati nerealna očekivanja. POSAO: Možete izgubiti novac, što je posebno alarmantno ako manipulišete tuđim novcem. ZDRAVLJE: Loše. 

DEVICA

LJUBAV: Neko će vas fascinirati, ali budite oprezni jer ta osoba previše ulepšava sliku o sebi. POSAO: Ukazaće se odlična prilika za posao. Gubitak novca na igrama na sreću ili kocki. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u inostranstvu ili je stranac. POSAO: Možda ćete seliti kancelariju ili raskinuti partnerstvo. Propali dogovori i nestabilnost. ZDRAVLJE: Glavobolja.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav jer ćete danas stupiti u komunikaciju sa više privlačnih osoba. POSAO: Uspeh onima koji rade u medijima ili industriji filma. ZDRAVLJE: Oprez sa toksičnim materijama.

STRELAC

LJUBAV: Danas vas privlači sve što je novo i uzbudljivo u svemu, pa i u ljubavi. POSAO: Imaćete snažnu potrebu da promenite posao i tok karijere. Možete otići u skroz drugom pravcu. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

JARAC

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu zbog vaše nervoze i loše komunikacije. POSAO: Pazite da ne izgubite novac i vodite računa o novčaniku. Striktno poštujte propise pri radu. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša ekscentrična priroda će biti upadljivija nego ikad pre, pa ljubavni život može da se zakomplikuje. POSAO: Tražićete novi posao, ali nećete naći ništa što bi zadovoljilo vaše kriterijume. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE

LJUBAV: Ako ste sami, danas nećete naći ljubav jer je i ne tražite. Sloboda vam je danas najbitnija. POSAO: Prilika za novi posao ili ćete naći neki dodatni privremeni posao. ZDRAVLJE: Neuralgija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare