SLAVNOJ GLUMICI KUĆA IZGORELA U POŽARU: Imala sam 2 MINUTA da spasim svoju decu, ali NJIH nisam uspela! Dim je bio strašan (FOTO)

Katerini Skorson, glumici koja je najpoznatija po ulozi dr. Amelije Šepard u seriji „Uvod u anatomiju“, izbio je požar u kući pre nekoliko meseci, a ona je sada progovorila o tom nemilom događaju.U požaru su preživeli Katerina i njena porodica, no njihova četiri kućna ljubimca su poginula.

View this post on Instagram

A post shared by Caterina Scorsone (@caterinascorsone)

„Dok sam spremala decu za spavanje i završavala s kupanjem, dim se počeo probijati oko kade. Kada sam pogledala niz hodnik, reka gustog dima već se formirala i ispunila je kuću“, napisala je glumica koja je u toj kući živela s bivšim suprugom Robom Gilesom i ćerkama Laki, Elizom i Palomom Mikaelom.

View this post on Instagram

A post shared by Caterina Scorsone (@caterinascorsone)

„Imala sam oko dva minuta da svoje troje dece izvučem iz kuće, ali izvukli smo se. I zbog toga sam večno zahvalna. Ono što slama srce je što smo izgubili četiri kućna ljubimca. Još uvek živimo s tim gubitkom, ali sretni smo što smo ih imali“, napisala je.

O požaru nije htela da govori, već o ljudima koji su im pomogli.

„Hvala vatrogascima i istražiteljima. Hvala mojoj komšinicii koja je odgovorila na mahnito kucanje na njena vrata. Hvala roditeljima u školi moje dece koji su poslali igračke i knjige, hvala mojim prijateljima što su poslali odeću i potrepštine, hvala mojim sestrama koje su doletele da se pobrinu za logistiku kako bih ja mogla biti s mojom djecom. Hvala mom timu koji je sve olakšao“, napisala je.

Ono što smo naučili jeste da su važni jedino ljudi (i bića) koje volite. Jedino što je bitno je zajednica. Bez toga ne bismo bili ovde i jako smo zahvalni. Hvala vam“, dodala je Katerina, piše Kurir.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare