Partizan po prvi put izlazi u Evropu: Evo kad i gde možete gledati crno-bele na EMEA Mastersu

Iako je Esport Partizan osvojio svoju prvu, istorijsku, titulu u EBL ligi i tako postao šampion Balkana, pred njima je i novi izazov, a to je prvi izlazak u Evropu i takmičenje na EMEA Mastersu.

LoL tim Partizana iza sebe ima odličan meč protiv Dijamanta, gde su slavili posle pet gejmova i preko pet sati borbe na Reconnect festu, međutim, sada ih očekuju i znatno veći izazovi.

Samim tim što su postali šampioni, Partizan je kupio i svoje mesto u plej-inu EMEA Mastersa, koji je ekvivalent Lige šampiona u fudbalu, jedina razlika je što su ovde priključene i arapske ekipe.

Crno-beli u prvom izdanju EMEA mastesra imaju poprilično zanimljivu grupu, gde će igrati sa Entropikom iz Češke, ekipom koja je zimus osvojila SIGMA kup u duelu sa Dijamantom posle odličnog povratka, onda je tu i Verdant iz Velike Britanije, kao i tim Ra’ad iz Egipta, za koji nastupaju i bivši igrači Zvezde – Skude i Hunt.

Jasno je da Partizan cilja prolazak u dalju fazu, a mečevi ovog tima se igraju prema sledećoj satnici.

SATNICA:

4. April

17.00 – Entropik – Partizan

19.00 – Partizan – Verdant

21.00 – Ra’ad – Partizan

5. April

17.00 – Partizan – Ra’ad

20.00 – Verdant – Partizan

21.00 – Partizan – Entropik

Direktan prenos ovih mečeva je na kanalu Sport klub Esport, kao i na jutjub kanalu Fortuna esport organizacije.

Osim Partizana, Balkan će na EMEA Mastersu predstavljati i Dijamant koji je u grupi sa Esubom iz Češke, WLGamingom iz Grčke i ANC Outplayed timom iz Italije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare