NOVA IZJAVA PEĐINOG SINA BUDI NADU! Andrej pričao o basketu sa tatom i Evroligi: Srećan sam što predstavljam Srbiju i Grčku

Andrej Stojaković, supertalentovani naslednik našeg proslavljenog košarkaša Predraga Peđe Stojakovića, na prestižnom „McDonalds All American“ odgovarao je na zanimljiva pitanja novinara.

Andrej je pričao o svojoj ljubavi prema košarci, basketu sa Peđom, Evroligi…

Kao jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša u Americi, Andrej je dobio priliku da nastupi na revijalnom meču najboljih igrača iz američkih srednjih škola – nešto poput Ol-star meča u NBA. Andrej Stojaković je u srednjoškolskim danima pokazao ogroman talenat i beležio je oko 25 poena i devet skokova po utakmici. Postao je tek treći srednjoškolac Džesuita iz Sakramenta koji će igrati na ovoj „Ol-star“ utakmici.

Iako bi košarkaška javnost u Srbiji volela da u budućnosti gleda Peđinog naslednika u dresu našeg nacionalnog tima, po jednoj njegovoj izjavi pred srednjoškolski „Ol star“ moglo se zaključiti da talentovani košarkaš ne razmišlja o Srbiji.

Naime, Andrej je poručio da je srećan što će imati priliku da predstavlja Sakramento i Grčku, pa su se mnogi zabrinuli da je već izabrao zemlju koju će predstavljati, piše Kurir.

Ipak, njegova nova izjava budi nadu da postoji šansa da krene stopama slavnog oca i jednog dana obuče dres Srbije.

Andrej je otkrio da prati dešavanja u evropskoj košarci i da ga raduju rezultati srpskih i grčkih klubova u Evroligi.

„Otac mi je pričao o svom putu u Evropi, ali postoji vremenska razlika. Nisam baš u prilici da pratim čitave utakmice. Ali gledam Evroligu. Olimpijakos je veoma dobar u ovom trenutku u Grčkoj. Srećan sam što grčki i srpski timovi dobro igraju u Evroligi. Srećan sam što reprezentujem ove dve zemlje“, rekao je Andrej.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare