(FOTO, VIDEO) STRAŠNA NESREĆA U HOLANDIJI, IMA MRTVIH! Putnički voz iskočio iz šina, 30 povređenih, kako se ovo našlo na pruzi?! 

Najmanje jedna osoba je poginula, a 30 povređeno, od kojih mnogi teže, kada je rano jutros u Holandiji putnički voz sa oko 50 putnika iskočio iz šina, nakon što je udario u građevinsku dizalicu na pruzi, saopštile su iz holandske službe za vanredne situacije.

Spasilačke ekipe su na mestu nesreće u Voršotenu, selu između Amsterdama i Haga, saopšteno je iz holandske službe za vanredne situacije, prenosi Rojters.

Neki od povređenih su zbrinuti na licu mesta, a drugi su prebačeni u bolnicu, saopštila je Hitna pomoć, dok mediji javljaju da se strahuj da je najmanje jedna osoba poginula.

Prvi vagon noćnog voza iz grada Lajdena za Hag,  iskočio je iz šina i uleteo u polje, javila je holandska novinska agencija ANP. Kako se navodi, drugi vagon se prevrnuo na stranu, a požar je izbio u poslednjem vagonu, ali je brzo ugašen.

Holandske železnice objavile su u tvitu da su polasci vozova između Lajdena i pojedinih delova Haga otkazani zbog nesreće.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare