EVO ŠTA ĆE BITI SA DOKTOROM IZ VRANJA KOJI JE UPUTIO ODVRATNE PSOVKE PACIJENTIMA: Oglasio se Zdravstveni centar ZBOG UROLOGA!

Nakon što je ranije danas objavljen šokantan snimak koji se pojavio na Tik Toku, a na kom se čuju odvratne psovke koje izgovora doktor urologije Zdravstvenog centra Vranje, oglasila se i ta zdravstvena ustanova

Zamolili smo za potvrdu da se incident desio kod njih, i zamolili za komentar, kao i odgovor na pitanje da li će taj doktor biti kažnjen.

Oni su nam u mejlu napisali sledeće:

– Rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje je po saznanju o neželjenom događaju u Službi urologije postupilo u skladu sa Poslovnim kodeksom za zaposlene u Zdravstvenom centru Vranje i Pravilnikom o kućnom redu.

Najpre želimo da istaknemo da ne opravdavamo u najmanju ruku, neprijatno i pežorativno ponašanje doktora, ali i da istaknemo ono što se ne pominje i ne vidi na snimku, a to je da je pacijentkinja pregledana i da u ovom slučaju ne postoje medicinski propusti – navode oni.

Dodaju, reč je o lekaru sa dugogodišnjim radnim stažom i velikim iskustvom koji radi preko svojih mogućnosti iznad postojećih normativa uz manjak urologa u Pčinjskom okrugu i svakodnevno premašuje broj pregleda.

Naglasili su i da žale zbog neprijatnosti koju su pacijenti doživeli ovom prilikom.

Podsetimo, na snimku koji je osvanuo na mrežama se vidi gužva od pacijenata, a čuje se kako on govori:

– Od sve problemi koje imate dolazite na urologiju za gluposti neke – čuje se na snimku navodno lekar koji je potom sasuo salvu psovki na pacijentkinju, spominjući joj i majku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare