DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 4. APRIL! Vagama sledi finansijski dobitak, a jedan znak će imati baš lošu sreću u ljubavi! 

Jarčevima današnji dan nikako neće biti u znaku ljubavi, jer ih možda očekuje čak i razlaz od partnera.

OVAN

LJUBAV: Moguć ulazak u vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada, ali znajte da ta veza neće trajati. POSAO: Ako manipulišete tuđim novcem, vodite računa da ga ne izgubite. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Lak ulazak u komunikaciju sa bilo kim ko vas interesuje ili vesti od osobe koju volite. POSAO: Moguć finansijski gubitak zbog nepotrebnog preuzimanja rizika. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, ali nećete biti raspoloženi za bilo kakvo obavezivanje. POSAO: Bićete vrlo energični i puni entuzijazma, jer ćete dobiti neke nove ideje. ZDRAVLJE: Glavobolja.

RAK

LJUBAV: Nalazite se u jednom od najnestabilnijih perioda. Nećete imati izbora u odnosu jer će vam partner nametnuti svoju volju. POSAO: Selidba kancelarije ili neke druge veće promene. ZDRAVLJE: Loše. 

LAV

LJUBAV: Moguća kratkotrajna afera sa nekim iz kruga prijatelja ili s nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Imaćete vrlo kreativan pristup poslu i radni elan. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Bićete zainteresovani za zajednički život sa izabranom osobom. To je ideja koja vas opseda ovih dana. POSAO: Ako tražite novi posao, ovo je povoljan period za to. ZDRAVLJE: Oprez u saobraćaju.

VAGA

LJUBAV: Bićete uobičajeno komunikativni i vrlo društveni, zbog čega ćete steći nova poznanstva i nove simpatije. POSAO: Moguć je manji finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Moći ćete da se pouzdate u potpunu posvećenost partnera, zbog čega ćete biti zadovoljni. POSAO: Možda ćete dobiti izvesnu finansijsku pomoć. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC

LJUBAV: Više vas interesuje da se zabavljate i provodite vreme sa različitim osobama nego da ostvarite ozbiljnu vezu. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa administracijom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

JARAC

LJUBAV: Okolnosti će vas razdvojiti od partnera. Moguće je i da dođe do razlaza. Partner će biti svadljiv. POSAO: Imaćete problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Bol u predelu bubrega.

VODOLIJA

LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete dobiti više ponuda, ali vi ćete tražiti nešto posebno što nećete naći. POSAO: Uspeh u radu sa osobama ženskog pola ili u njihovoj službi. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Moguće neslaganje u odnosu. Zbog toga je moguće i da napravite promenu u ovoj sferi. POSAO: Imaćete mnogo obaveza i više nego što možete da postignete. ZDRAVLJE: Promenljivo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare