Uhapšen vozač sa Palilule: Oglasilo se tužilaštvo nakon nesreće u kojoj je teško povređen motociklista

Na licu mesta motociklista je prevezen u UC, a vozač automobila S.A. koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu po nalogu tužioca je zadržan u trajanju od 48 časova

Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila sinoć na uglu ulica Stari Novaka i  27. Marta u kojoj je motociklista zadobio povrede obaveštavam vas da je dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilastva u Beogradu izašao na lice mesta radi vršenja uviđaja u saradnji sa saobraćajnom policijom, kažu iz ovog tužilaštva.

Na licu mesta motociklista je prevezen u UC, a vozač automobila S.A. koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu po nalogu tužioca je zadržan u trajanju od 48 časova.

Na licu mesta vozač automobila je alkotestiran i nije imao prisustvo alkohola. Dežurni tužilac je naložio da se u daljem toku postupka izvadi krv od osumnjičenog, da se izvrši vanredni tehnički pregled vozila, i da se izuzme video nadzor raskrsnice gde se dogodila saobraćajna nezgoda.

U navedenom roku biće saslušan osumnjičeni, ispitaće se oštećeni kada bude zdravstveno sposoban, ispitaće se svedok suvozača i preduzeti ostale nephodne dokazne radnje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare