MILAN MILOŠEVIĆ SLAVI ROĐENDAN! Bivši voditelj Zadruge okupio pola estrade, a jednu stvar im svima zamera! Evo ko su PRVI GOSTI

Novinar i nekadašnji voditelj rijaliti programa Milan Milošević večeras slavi 46. rođendan u jednom elitnom beogradskom restoranu.

Poznat je kao veliki prijatelj mnogim javnim ličnostima, a obzirom da je zakupio celu salu za slavlje, očekuje se ozbiljan broj gostiju.

Za proslavu svog rođendana Milan je odabrao je odelo specijalnog kroja kroja u svetlucavoj tirkiznoj boji i pozirao nasmejan prisutnim novinarskim ekipama kako bi kao pravi domaćin dočekao goste.

Milošević svake godine ima poseban zahtev od gostiju koji su većinskim delom poznate ličnosti, a to je koverta sa novcem. Kako je u izjavi za Kurir istakao, prošle godine se razočarao jer su mu malo novca.

Milošević se takođe, osvrnuo i na rijaliti program, te je prilikom šokirao sve prisutne priznanjem da od decembra više ne prati isti.

Prvi gosti koji su pojavili na njegovoj proslavi su Vanesa Šokčić, a sa njom je pristigla i Đanijeva supruga, Slađa Trajković.

Na pitanje novinara iz kog razloga se pevač nije pojavio s njom, ona je u šaljivom maniru otkrila da ga ne pušta „tamo gde ima puno žena“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare