DEVOJKA ODLEPILA KADA JE VIDELA NOVAKA: Đoković joj pružio ruku, tražila mu da „PREKINE DRAMU“, pa se postidela kao devojčica

Novak Đoković se u Monte Karlu priprema za predstojeći masters turnir, a na ulicama tog grada imao je jedan zanimljiv susret.

Turnir će se igrati od 10. aprila i biće prvi za najboljeg tenisera sveta nakon više od mesec dana, pošto srpski teniser nakon poraza od Danila Medvedeva u polufinalu turnira u Dubaiju nije igrao na američkoj turneji, odnosno mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Đokovića je na ulicama Monte Karla tražila velika navijačica, Rakel, koja je iz drugog pokušaja uspela u svojoj nameri.

„Znala sam da sam u njegovom gradu, nedelju dana pre događaja na kom treba da igra, i nadala sam se da ću ga videti. Ali zaista, kakve su bile šanse? U jednom trenutku sam se okrenula i videla Novaka Đokovića sa još jednim momkom. Razgovarao je telefonom na ulici i instiktivno sam izgovorila naglas njegovo ime. Međutim, nije me čuo i nekoliko sekundi kasnije nestao je u ekskluzivnoj zgradi. Bila sam obeshrabrena“, poručila je Rakel, piše Kurir.

Na video snimku koji je postao pravi hit na društvenim mrežama vidi se reakcija Rakel nakon kratkog razgovora sa Đokovićem.

„Sat vremena kasnije, dok je moja prijateljica bila u prodavnici i kupovala neke stvari, ja sam izašla napolje i gle – Novak je krenuo u mom pravcu. Pozvala sam Ejrpil koja je pripremila kameru. Baš kao što sam i očekivala, Novak je bio topao i pristupačan kao i uvek. Pružio mi je ruku i slušao me je dok sam mu govorila šta mislim o njemu i njegovom tenisu“.

Ova navijačica je otkrila i šta je rekla Novaku.

„Sledeće je Otvoreno prvenstvo Francuske, pa Vimbldon. Možete da prekinete ovu „dramu“ i nerešen grend slem status i postanete neprikosnoveni „GOAT“. Nadam se da će da vam dozvole da igrate na US Openu u avgustu“, poručila je Rakel.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare