PRIJAVILA MILADINA KOVAČEVIĆA DA JU JE TUKAO, PA SE PRESELILA KOD NJEGA Bio mu zabranjen prilazak, sada nasmejani šetali kroz sud

Tina T. zbog čije je prijave zlostavljanja i mučenja bio uhapšen u četvrtak se u sudu pojavila u njegovom društvu, nasmejana i zadovoljna, a on je kratko izjavio da ima „nevenčanu suprugu“


Bivši košarkaš Miladin Kovačević kom je u četvrtak iznova počelo suđenje pošto ga je Tina T. optužila da je čupao za kosu, vukao, udarao i vređao došao je u Prvi osnovni sud u upravo u društvu devojke koja ga je optužila za nasilje, a potom u sudnici izjavio da ima izmena u njegovim ličnim podacima i da je sada u vanbračnoj zajednici!

– Nisam kriv, ostajem pri ranijim iskazima i nemam šta da dodam. Neću odgovarati ni na čija pitanja – kratko je rekao Kovačević pred sudom, a ko je njegova nevenčana supruga nije rekao, jer ga to niko nije pitao.

S obzirom na to da se od Tine T. nije odvajao ni ispred sudnice, da su zajedno došli, a onda i išetali iz suda nasmejani, Kurir je kontaktirao njegove advokate, Ivana Gvozdenca i Jakšu Pekovića, ali oni nisu želeli ni da potvrde niti da demantuju da bivši košarkaš i devojka koja ga je prijavila za jezivo ponašanje, dve i po godine kasnije, zapravo žive zajdno

– Sve vam je jasno, sami sve vidite, pa zaključite sami – kratko je rekao Gvozdenac.

Inače, Kovačević je u sudu kratko rekao i da sada živi u Novom Sadu.

Podsetimo, Kovačeviću se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje, kao i ugrožavanje sigurnosti. U optužnici je tužilaštvo predložilo i da bivši košarkaš bude osuđen na godinu dana zatvora.

Manipulacija ili ljubav?

Tina T. koja je ranije prijavila policiji, a onda i u tužilaštvu da je Miladin Kovačević u septembru 2020. u njegovom stanu u Beogradu tukao otvorenom šakom, vukao je za kosu i pretio joj, kako naš sagovornik odgovara, sada neće morati da svedoči protiv njega.

– Kao nevenčana supruga, ona ima ista prava kao supruga i moći će da izabere da li želi da svedoči protiv Kovačevića ili ne. S obzirom da sada živi sa muškarcem kog je optužila za nasilje, malo je verovatno da će ponoviti svoj iskaz. Da li je po sredi velika ljubav zbog koje mu je sve oprostila, ili je u pitanju manipulacija odbrane, kako bi poboljšali njegov položaj, videćemo u nastavku suđenja – kaže sagovornik Kurira.

– Kovačeviću je sud bio izrekao i meru bezbednosti zabrane prilaska ili komunikacije sa Tinom T., ali je po žalbi Kovačevićevog advokata i ta mera ukinuta – podseća sagovornik Kurira.

Tokom saslušanja u tužilaštvu, Tina T. se pridružila krivičnom gonjenju i istakla imovinski zahtev prema njemu. Detaljno je tada ispričala da je došla kod njega u stan, ali da je posle svađe on počeo da je čupa za kosu, vuče po hodniku, da je udario i uputio joj uvrede i pretnje.

S druge strane, Kovačević je tvrdio da nije bilo nikakvog nasilja i da je ona sama došla kod njega u stan, ali da nije bio nasilan prema njoj niti joj je pretio. Saslušanje Tine T. zakazano je za 4. maj pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu.

Kovačević je srpskoj javnosti poznat po tome što je u maju 2008. godine u studentskom klubu u Bostonu brutalno pretukao kolegu s fakulteta Brajana Štajnhauera, a zbog čega je nakon bekstva iz SAD, procesuiran u Srbiji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare