NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Blizanci da izađu iz zone komfora, Ribe očekuje iznenadna ljubav na prvi pogled

Kakva vas sreća prati u ljubavnom životu, saznajte u nedeljnom horoskopu astrologa Zorice Milošević, piše Telegraf.

Ovan

Veoma značajna je precizna komunikacija i otvorenost, to vam je recept za uspešnu vezu. Slobodni Ovnovi će imati priliku da upoznaju osobu koja će im se svideti i to bi moglo da bude na javnim mestima, kao što su banka, šalter ili kontakt putem društvenih mreža. Emotivni pogled privućiće vam neki zemljani znak i ako ste slobodni, nemojte to da propustite.

Bik

Bikovima su ove nedelje emocije na višem nivou. Postoji mogućnost da upoznaju osobu sličnu sebi koja će da ih oduševi. Nemojte ništa žuriti i pustite da se veza spontano razvije. Bikovi koji su u vezi mogu da planiraju zajednički put. Povoljan period za ljubav.

Blizanci

Blizanci će ove ndelje imati dosta lepih ljubavnih prilika. Uslov je da izađu iz zone komfora. Slobodni Blizanci imaju mogućnost početka nove ljubavi koja će da traje ili avanturu, ali lepu. Venera i Uran daju veliku eksploziju emocija i strasti. Ciljate na sve što je mistično i nedokučivo ili zabranjeno. Za vas je to izazov. Blizanci koji su u vezi ili u braku, doživeće ozveženje i lepe trenutke sa partnerom i buđenje novih emocija i nove strasti.

Rak 

Rakovima je duhovni život veoma značajan. Možete da očekujete od prijatelja iznenađenje, moguće je udvaranje i emotivne varnice u vazduhu i to bi bilo tako što bi se neko prijateljstvo prelilo u emotivnu vezu. Oni koji su u braku ili u dužoj vezi, imaće harmoniju i konstruktivni razgovor verovatno u vezi nekih ulaganja.

Lav

Lavovima je ovo povoljni period, vi priželjkujete emotivnu vezu na duge staze, planirate nešto ozbiljno. Ali ako je tako, i sami morate biti otvoreniji i nemojte da se plašite svojih emocija. Vama dolazi ozbiljna veza, verovatno merkate neku osobu sa posla, ali to zavisi od vaše hrabrosti i aktivnosti.

Devica

Mnoge Device će ove nedelje da se preispituju u vezi svojih ljubavi i veza. Pitaće se gde sve to vodi i da li je potrebno napraviti promene u ljubavi. Ako ste bili u dilemi ili ste imali neki emotivni problem i neke nesporazume, postoji mogućnost za nove veze. Devicama koje su u braku ili u dugoj vezi, predstoji stabilnost i više poverenja u partnera.

VAGA

Ove nedelje Vagama predstoji preispitivanja, ali i mogućnosti krupne odluke u vezi sa svojim emocijama. Konjukcija Urana i Venere mnogim Vagama će izazvati ljubavne izazove, dok će nekim drugim vagama omogućiti da prekinu vezu koja je toksična. Zato je povoljno obaviti konstruktivni razgovor jer ćete odlično zaključiti šta vam je činiti. Čak će i neke Vage iz srećnih veza, da stanu na ludi kamen i da time i sebe iznenade.

Škorpija

Škorpije će ove nedelje biti u potrazi za fatalnom jubavi, u tome će imati itekako uspeha. Pripazite na javna mesta i skupove, druženje, izlete, tu se nalazi osoba koja vam može pružiti to što želite. Ne zanemarujte prilike. Škorpije koje su u dugoj vezi ili u braku, najverovatnije će konstruktivnim razgovorom rešiti nesporazume. Bitan je iskren stav i tako je moguće da kod partnera probude novo poverenje i novu strast.

Strelac

Imaćete lubavne izazove, ali malo više opreza u tome. Nemojte ništa brzo da aktivirate da se ne biste razočarali. Oni koji su u vezi ili u braku, imaće malo nesporazuma jer će se vaš partner osećati potlačeno. Provodite više vremena sa njim.

Jarac

Nedelja za vas donosi obilje kontakata svih vrsta. Nemojte se plašiti svojih emocija. Jarčevi koji traže ljubav imaće priliku za lepu emotivnu vezu. Nemojte izbegavati kontakte kad to osoba želi, jer na taj način može izgubiti poverenje u vas. Jarčevi koji su u braku ili u vezi, imaju harmoniju.

Vodolija

Povoljna nedelja. Imaćete dobre kontakte, stvaranje novih emocija, upoznavanje novih osoba. Moguće da će vam se dopasti neko u krugu prijatelja ili na putu. Uspeh vam je zagarantovan i ne smete da sumnjate u svoj osvajački kvalitet, već da budete aktivni.

Ribe

Veoma povoljna nedelja za emocije, ljubav i strast. Imaćete puno povoljniih prilika. Morate da ostanete iskreni i da se ne plašite ranjivosti. Ribe mogu iznenada da se zaljube na prvi pogled i to sasvim slučajno, čak i da stanu na ludi kamen bez nekih konkretnih planova. Dešava vam se puno strasti

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare