LJUBIMCI NAVIJAČA NAPUŠTAJU VEČITE! Najbolji fudbaleri Zvezde i Partizana na pragu odlaska! 

Defanzivac crveno-belih Aleksandar Dragović (32) na meti je austrijskog LASK-a, dok vezista crno-belih Bibars Natho (35) želi da se vrati u Rusiju.

Večiti rivali bi ovog leta mogli da ostanu bez glavnih uzdanica! Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović (32) i vezista Partizana Bibars Natho (35) imaju pozive da se vrate u Austriju, odnosno Rusiju, pa nije isključeno da već u predstojećem prelaznom roku napuste srpski fudbal!

Akcionar Austrije

Poznato mesto

Bibars je uživao u ruskom fudbalu, uslovi su mu odgovarali i spreman je da se vrati tamo
Adam Natho


Iskusni štoper aktuelnog prvaka već je bio na pragu odlaska sa „Marakane“ tokom minule zimske pauze. Ozbiljno interesovanje pokazali su tada Leće i Sampdorija, ali je Dragović ipak ostao da završi posao, jer želi da osvoji još jednu „duplu krunu“ sa crveno-belima.

Međutim, sada je za njegove usluge „zagrizao“ LASK iz Linca, trenutno trećeplasirani tim u austrijskom prvenstvu.

„Sportski direktor LASK-a Radovan Vujanović po svaku cenu hoće da dovede Dragovića na leto. U ovom klubu već igraju trojica bivših prvotimaca Zvezde – Branko Jovičić, Filip Stojković i Ibrahim Mustafa, pa nije isključeno da i odlični defanzivac poveća tu koloniju“,prenose austrijski mediji.

Nekadašnji as Bazela, kijevskog Dinama, Bajera iz Leverkuzena i Lestera nekoliko puta je ponovio da mu je želja da igračku karijeru završi u matičnoj Austriji iz Beča, pogotovo otkako je postao i akcionar kluba. Uz to, on ima važeći ugovor sa crveno-belima do juna 2024. godine, pa bi LASK morao da plati i određeno obeštećenje.

DRAGOVIĆ U ZVEZDI

2 sezone

87 utakmica
4 pogotka
1 asistencija
2 trofeja

S druge strane, Bibars Natho će i četvrtu sezonu u dresu Partizana završiti bez ijednog osvojenog trofeja, a posebno ga frustrira što nije mogao do šampionske titule.

Iskusni as je u Humsku došao u avgustu 2019, odigrao je 155 mečeva, dao 50 golova i postao zamenik kapitena.

Prethodno je kreativni vezista ostavio dubok trag u Rubinu iz Kazanja i moskovskom CSKA. Njegov stric Adam Natho, inače trener i bivši fudbaler, sada je otkrio da Izraelac ima u planu da se uskoro vrati u Rusiju.

NATHO U PARTIZANU

4 sezone
155 utakmica
50 pogodaka
42 asistencije

 Bibars ne može da zaboravi Rusiju. Uživao je igrajući u njihovoj Premijer ligi, jer su mu uslovi tamo odgovarali. Ima želju da se vrati u tu zemlju, imao je i pre godinu dana. Sigurno postoji nekoliko timova kojima bi dobro došao, jer je sve manje kreativnih igrača. On u međuvremenu nije fudbalski oslabio, naprotiv, mislim da je napredovao i da sada poseduje neke stvari u svojoj igri koje nekada nije imao – rekao je Adam Natho.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare