„KAĆA MI SPUŠTA SLUŠALICU KADA GA POZOVEM“ Majka Darka Lazića očajna i dalje ne zna šta joj je sa sinom: Za sve krivi snajku

Majka folkera Darka Lazića nije se čula sa sinom nakon njegove operacije uklanjanja viška kože, a za situaciju koja ih je zadesila, navodno im je kriva snaja Katarina.

Ovim povodom za domaće medije se oglasila Darkova majka Branka.

– Darko niti me je zvao niti znam kako se oseća nakon operacije. Ništa ne znam. Plašim se da mu se nešto nije iskomplikovalo, pa da to kriju od mene. Ne znam šta ću ako mu se nešto desi. To je teška operacija. Pokušala sam da ga dobijem, ali ona mi spušta slušalicu. Ne znam šta je s tom ženom, da li je luda kad mi zabranjuje da popričam sa sinom? Kao da ga je omađijala. Darku ne može biti bolje nego kod svoje kuće i kad majka brine o njemu. Majka najbolje zna šta treba sinu. Ko zna kako mu je i da li ona uopšte zna kako da mu pomogne. Ona se samo bakće oko tih treninga, a njemu treba nega po ceo dan. Znam da ne peva već neko vreme i da mora da miruje, plašim se da on to ne sluša i da ne leži uopšte. Da mu se to ne bi iskomplikovalo, najbolje bi bilo da dođe kući i da leži ovde u Brestaču – poručila je Branka za „Kurir“, koja je razočarana ponašanjem naslednika. a za sve krivi snaju Katarinu.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare