DUŠKO IVANOVIĆ: Mega ima kvalitet, ali želimo da nastavimo našu pobedničku seriju 

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas da njegov tim na meču sa Megom želi da nastavi pobedničku seriju. Crvena zvezda će sutra gostovati ekipi Mege u 24. kolu regionalne ABA lige. Utakmica će biti odigrana od 18 sati u hali „Ranko Žeravica

Aktuelni srpski i regionalni šampion želi da nastavi pobedničku seriju, pošto je pre meča sa Megom ostvario tri trijumfa u Evroligi.

– Ponoviću sve ono što sam rekao i u najavi prve utakmice sa ovim timom, posebno to važi sada kada je ova ekipa i rezultatima pokazala da ima kvalitet uz mladost i talenat, koji smo potencirali pred najavu prve utakmice. Sada uz taj kvalitet imaju i samopouzdanje, ostalo se nije promenilo igraju brzo u tranziciji sa puno kontranapada. Recept ostaje isti, igrati čvrsto i zaustaviti ih, jer i mi želimo da nastavimo našu seriju – rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaši Crvene zvezde su danas odradili trening i spremno dočekuju duel sa Megom.

– Mlada ekipa, koja želi da se afirmiše, igraju dobro, zabeležili su seriju pobeda, i uz to imaju nekoliko iskusnih igrača. Ne menjaju stil igre, igraju brzo, mnogo šuteva, kontranapada, cilj je da nametnemo naš ritam i igramo našu košarku jer želimo pobedu u ovoj utakmici – rekao je košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare