CRNO-BELI SA PUNO RESPEKTA DOLAZE U ŽELEZNIK! Avramović UPOZORAVA na vreme – Organizovani su, imaju sjajnog trenera…! 

Košarkaši Partizana gostovaće u ponedeljak ekipi FMP-a u Železniku, u utakmici 24. kola ABA lige.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegove igrače posle serije utakmica u Evroligi očekuje izuzetno važan meč protiv FMP-a u ABA ligi, kao i da će pokušati da taj duel odigraju na dosadašnjem nivou.

„Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi.Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Lesora (Matijas) smo, ali to je prilika za ostale igrače“, rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

Partizan je vodeći na tabeli ABA lige sa 20 pobeda i dva poraza, dok je FMP peti sa skorom 13/10. Oba tima su obezbedila plasman u plej-of.

Crno-beli su slavili u prvom međusobnom meču ove sezone rezultatom 90:86.

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović istakao je da ekipu čeka jedna od „najvažnijh utakmica u sezoni“, kao i da u ovaj meč ulaze sa dve pobede u Evroligi (Olimpijakos i Real Madrid) i pobedom u ABA ligi nad Cedevita Olimpijom, pise Kurir.

FMP je ekipa koja sjajno trči, organizovani su, imaju sjajnog trenera, pokriveni su na svim pozicijama. Frejzer (Trent) je otišao u Zenit, nadomestili su ga Murom (Čarls). Mi ćemo uz maksimalnu koncentraciju izaći sutra na teren i pokušati da pobedimo“, zaključio je Avramović.

Utakmica između FMP-a i Partizana igra se u ponedeljak od 20.00.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare