BAČENA BOMBA NA POLICIJU U SEVERNOM DELU MITROVICE Haos na Kosovu, intenzivno se traga za napadačima! Incident povezan sa jučerašnjim paljenjem automobila sa RKS tablicama u Leposaviću? 

Nepoznata lica noćas su oko 2.20 na policijsku jedinicu stacioniranu kod Centra za tehnički pregled vozila u ulici Ivo Lola Ribar u severnom delu Kosovske Mitrovice bacila eksplozivnu napravu, saopštila je Kosovska policija.

Kosovska policija sumnja da je u pitanju šok-bomba.

Nadležne policijske i pripadnici tehničke kriminalističke jedinice izvršile su uviđaj.

Slučaj je okarakterisan kao „Napad na službeno lice“, a kako navodi policija, u toku su intenzivne istrage slučaja.

„Kosovska policija, bez obzira na takva dela pojedinaca ili određenih kriminalnih grupa, ostaje posvećena sprovođenju zakonskih zadataka i ovlašćenja u cilju održavanja reda, garantovanja bezbednosti građana bez razlike, kao i hapšenju i što bržem privođenju pred pravosudne organe osumnjičenih lica koja su umešana u ovakve slučajeve“, poručili su iz policije, pise Blic.

Ovaj incident dolazi nakon što je za manje od nedelju dana, izgorelo 10 putničkih, od kojih većina sa RKS tablicama automobila u privatnom vlasništvu u sve četiri opštine na Severu Kosova, od kojih poslednja tri juče u Leposaviću.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare