UŽIVO, VOJVODINA-PARTIZAN: Crno-beli u Novom Sadu jure izlaz iz velike krize – promena na golu Parnog valjka! POZNATI SASTAVI 

Danas od 20 sati i 5 minuta, fudbaleri Vojvodine Partizana na „Karađorđu“ igraju utakmicu 28. kola Superlige Srbije.

Uživo, 

Vojvodina-Partizan: 20:05

Uoči meča:

Poznati sastavi za večerašnji meč:

Vojvodina: Carević – Lazarević, Jeličić, Traore, Ljubisavljević – Topić, Zukić – Malbašić, U. Nikolić, Čumić – Milošević. Partizan: Stevanović – Živković, Vujačić, Marković, Urošević – Fejsa, Kolorado – Menig, Natho, Jović – Rikardo.

Ekipa iz Humske ulice ove sezone nalazi se u veoma teškoj situaciji, prvoplasirana Zvezda beži Partizanu čak 19 bodova, dok TSC koji se nalazi na drugom mestu, ima 1 bod više od Parnog valjka.

Čukarički je na četvrtom mestu, pa bi večerašnji duel između Vojvodine i Partizana u Novom Sadu mogao da razreši mnogo toga u borbi za drugu i treću poziciju na tabeli.

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred prvenstveni duel sa Vojvodinom da su Novosađani veoma „agresivna ekipa“ sa energičnim trenerom.

„Vojvodina je organizovana ekipa, igraju agresivno i imaju energičnog trenera. Imaju dosta kvalitetnih pojedinaca koji u svakom trenutku mogu da reše meč“, izjavio je Duljaj na konferenciji za novinare i potom dodao:

„Igraju visok presing i jako su opasni na svom terenu. Naš cilj je da se pozitivnim rezultatima izvučemo iz situacije u kojoj smo se našli“, dodao je Duljaj.

Partizan je trenutno na trećem mestu na tabeli sa 54 poena, jednim manje od drugoplasiranog TSC-a.

„Svi igrači koji su odsustvovali zbog reprezentativnih obaveza su se priključili ekipi i dobro se osećaju. Jedino se nije vratio Dijabate i ne znam gde se on trenutno nalazi. Postojaće doza pritiska ali to je sastavni deo igre, ne sme da bude straha“, rekao je Duljaj.

On je rekao i da sve ekipe koje igraju protiv Partizana „imaju dodatni motiv“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare