ŠTA RADE OVA „GOSPODA“? Sudije „se pokajale! Izbacili navijača iz prvog reda, a o potezu Hrvata usred Beograda će se TEK PRIČATI /FOTO/ /VIDEO/

Zakucavanje Džejmsa Nanelija tokom druge četvrtine nije ostavilo nikoga ravnodušnim, ali jedan drugi potez ipak ostavio najveći utisak tokom meča. I opet su sudije sebi dale za pravo da kvare spektakl.

Pobeda Partizana u utakmici protiv Real Madrida bi crno-belima omogućila prolazak u Top osam. Doduše, ako Baskonija izgubio od Fenerbahčea, pošto je prethodno Žalgiris nadigrao Valensija, ali…Važnost ove utakmice je razlog krcate Štark Arene, a posle jednog poteza sudije je nastao haos.

Jedan od navijača je verovatno isprovocirao sudije, koje su prekinule meč i tražile da se čovek skloni iz prvog reda. A onda je hrvatski košarkaš Mario Hezonja povukao navijača i rekao svima da momak ostane. Ipak, sudije su sve prekinule i dok pomenuti navijač nije napustio prvi red nisu želele da nastave meč. Ponovo su prekinule spektakl, a po ko zna koji put su dale sebi za pravo da budu „glavne“ onda kad su najmanje bitne.



UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare