OTKRIVENO U KAKVOM SU ODNOSU BIKOVIĆEVA DEVOJKA I MAJKA Pojavile se zajedno na premijeri predstave, Ivanin stajling suva elegancija

Advokatica Ivana Malić, devojka Miloša Bikovića došla je večeras na premijeru predstave „Laž“, u kojoj igra njen izabranik, ruku pod ruku sa njegovom majkom Marijom.

Naime, Ivana je blistala u bež sakou i čipkastom kombinezonu.

Lepša polovina proslavljenog glumca nije želela da se slike, ali je zato mirno ušla u pozorišnu salu, zauzela svoje mesto i strpljivo čekala da premijera krene. 

U više navrata obratila se Bikovićevoj majci, a sudeći po njihovim osmesima na licima, čini se da se njih dve baš lepo slažu.

Inače, u domaći medijima pre dva meseca pisalo se o letovanju popularnog para koje je koštalo čak 18.000 evra. 

Ivana i Miloš uživali su na Maldivima, a nisu žalili para za ovaj ugođaj. 

Biković je iznajmio najskuplji kompleks, kako bi njegova devojka i on mogli da uživaju bez ijedne brige na pameti.

– Izabrali su jedan od najluksuznijih hotela na ostrvu, „San sijam iru veli“, sa pet zvezdica, koji se nalazi na samoj plaži, tik uz Indijski okean. Borave u kućici u kojoj imaju mir i privatnost, što je Milošu važno. Za deset noći, koliko će Miloš i Ivana biti tamo, glumac je platio 11.700 evra, a za dve povratne karte izdvojio je još 2.500 evra – priča izvor za Informer i dodaje da će Biković imati i dodatne troškove:

– Njih dvoje planiraju i da idu na izlete van ostrva, tako da će potrošiti još minimum 3.000 evra.

Inače, Miloš i Ivana prethodno su odmarali na Alpima, ali su rešili da zimu provedu i u toplijim krajevima.

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare