Engleski komentator opčinjen atmosferom u Areni: „Grobari, hvala na najboljem doživljaju u karijeri“ 

Tim Long oduševljen onim što je osetio na utakmici Partizan – Real madrid

Engleski komentator Tim Long, koji je međunarodni frilenser za komentarisanje, koji komentariše utakmice Mančester junajteda, koji sarađuje sa portalom „Talksport“ ali i sa Evroligom i FIBA, bio je u Areni na utakmici između Partizana i Real Madrida.

Grotlo Arene gde se ponovo skupilo više od 20.000 Grobara, „progutalo“ je i najveći košarkaški klub Evrope – Real Madrid.

Crno-beli su pobedom od 104:90 došli na korak od Top 8, a imaju čak i priliku da pred plej-of dođu do pete ili šeste pozicije u zavisnosti od rezultata konkurenata.

Karta za utakmice Partizana u Areni ovih dana je pravo blago, a srećnici koji je se dokopaju mogu da uživaju u jedinstvenom ambijentu, kakav trenutno ne postoji u čitavom svetu, da čitava hala od 20.000 ljudi peva iz petnih žila i bukvalno nosi svoje igrače do pobeda i nad mnogo jačim i skupljim ekipama, pise Telegraf.

Srećnik koji se našao u Areni bio je i engleski komentator, Tim Long, koji često komentariše i za klupsku televiziju Mančester junajteda. Njegov doživljaj o atmosferi govori više od hiljadu reči.

Hala Partizanu i Grobarima za jedno od najboljih iskustava u mojoj komentatorskoj karijeri prošle noći. Šesta najveća poseta u istoriji Evrolige, rekord po broju poena u sezoni, plej-of mesto koje samo što nije osigurano. Teško je zaspati nakon ovoga – napisao je Tim Long uz video najboljih poteza sa ove utakmice, a sve je „začinio“ i emotikonima vatre.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare