PREDSEDNIK SRBIJE U RAŠKOM OKRUGU! Vučić se obraća građanima u Novom Pazaru: Veoma sam ponosan što samo u poštovanju i razumevanju možemo da napredujemo 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Raškom okrugu.

15.07 – Vučić u Novom Pazaru

Predsednik je na početku svog obraćanja čestitao Ramazan svim pripadnicima islamske veroispovesti.

– Želimo da ovaj posao završimo što pre. Želim vam mira i blagostanja, želim vam da čuvate svoju veru i da uvek budete svoji, na svojim ognjištima, baš onako kao što pravoslavnim vernicima želim srećan predstojeći Vaskrs i veoma sam ponosam kada zajedno vidim ovde muftiju i igumana. Veoma sam ponosan što samo u poštovanju i razumevanju možemo da napredujemo. Posle mnogo decenija asfaltirali smo put do Sopoćana. Uložićemo 50 miliona i u velelepnu Altun-alem džamiju. Sutra će biti ova bolnica preimenovana u Kliničko-bolnički centar Novi Pazar. I kod vas postoji neka sumnja da će neko nešto da vas izigra zbog nečega. To će oni nama da pričaju priču a na kraju će to ostati bolnica. E, neće!

Vučić je rekao da zna da će teško da osvoji srca Bošnjaka i da nije došao da se dodvorava narodu.

– Došao sam zbog rezultata. Kada prođe moj mandat kao predsednika Republike, voleli me ili ne moći ćete da sagledate ko je šta ostavio iza sebe – kazao je Vučić, prenosi Kurir.

Predsednik je najavio da je u bolnicu u Pazaru uloženo 7 do 8 miliona evra više nego u Klinički centar u Nišu. 

– Sjenica ima školu sa zatvorenim bazenom. Da vam je bilo ko to pričao rekli bi „lažeš“. To će za samo tri meseca biti gotovo.

Obraćanje predsednika Vučića

Predsednik je na početku svog obraćanja čestitao Ramazan svim pripadnicima islamske veroispovesti.

– Veoma sam ponosan što u poštovanju i razumevanju možemo da napredujemo. Posle mnogo decenija asfaltirali smo put do Sopoćana. Uložićemo 50 miliona i u velelepnu Altun-alem džamiju. Ja sam danas kao što sam nedavno

Obraćanje direktora Opšte bolnice „Novi Pazar“

Direktor Opšte bolnice Meho Mahmutović istakao je na početku svog obraćanja da je ovo istorijski čin.

– Uvaženi predsedniče, poštovani ministri i predstavnici verskih zajednica, za nas je ovo istorijski čin. Sa pravom mogu reći da je ovo najveća investicija u celom regionu, a u zdravstvu nesumnjivo jedna prekretnica. Mnogo toga je urađeno u osavremenjivanju opreme. Veliki broj mladih je počeo da radi u zdravstvenom sistemu. Urađeno je mnogo toga. Pre nego što kažem nešto o našoj budućnosti, moram reći da ispred vas vidite objekat stare hirurgije, tu će nići 6000 kvadratih metara novog hirurškog bloka. Na ovoj zgradi se radi novih 2000 kvadratnih metara, praktično će samo zidovi ostati, a sve ostalo biće novo.

– Ovo je predsednikov četvrti put da dolazi u krug Opšte bolnice. To je prvi put da nam se to dešava. Nisu ni pitali, a tek ne došli.

Podsetimo, predsednik će u selu Pavlica obići seosko-turističko domaćinstvo Toplina duše.

Vučić će posetiti i Kraljevo, gde će se u Sportskom centru „Ibar“ obratiti građanima u 18 sati.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare