DEČACI UBILI STARICU (82) ZBOG NOVCA OD PENZIJE: Nezapamćen užas potresao Englesku NIJE IMALA ŠANSE PROTIV MASKIRANIH RAZBOJNIKA 

Dva dečaka, starosti 14 i 15 godina, uhapšena su zbog sumnje da su odgovorni za ubistvop nakon što je Džoj Midldič (82) preminula posle pljačke njene kuće u Safoku.

Starica je pronađena kako leži na podu svog doma nakon čega je odvedena u bolnicu u kritičnom stanju. Uzrok smrti tek treba da bude potvrđen.

Midldič je preminula u bolnici nakon što je pronađena na podu svoje kuće prošle subote. Pronađena je svesna, ali u teškom stanju i prebačena je u Univerzitetsku bolnicu „Džejms Pedžet“ u Norfoku na zapadu Engleske gde je preminula u ranim satima u ponedeljak 27. marta.

Tinejdžere trenutno ispituje policija.

Gospođa Midldič je rekla rođacima i policiji da ječula buku na vratima pre nego što su dva maskirana muškarca nasilno ušla i oborila je na zemlju.

Policija je saopštila da se pretpostavlja da se napad dogodio između petka 24. marta uveče i ranih sati u subotu. Torba gospođe Midldič je ukradena i pronađena na jednom putu. Sumnja se da su tinejdžeri upali u njenu kuću zbog novca od penzije.

Obdukcija je urađena u ponedeljak, ali uzrok smrti još nije potvrđen.

Porodica penzionerke je saopštila da je bila snažna i odlučna ličnost koja je volela život i svog psa.

– Bila je ljubazna osoba koja nam je, nažalost, prerano oduzeta. Ohrabrujemo svedoke ili svakoga ko ima neke informacije da kontaktira policiju – saopštila je policija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare