PRIJATELJICA JOJ ZABILA NOŽ U LEĐA: Ceo svet gleda kako se LJUBAKA S NJENIM BIVŠIM, sad je viđena u javnosti, ali SKRIVA LICE

Pre nekoliko je dana društvene mreže obišao snimak na kome se na ulicama Tokija ljube pevač Hari Stajls i manekenka Emili Ratajkovski.

Prizori su veoma zbunili javnost, pogotovo zbog pevačeve bivše devojke, Olivije Vajld, a i mišljenja da je Emili trenutno u vezi s komičarem Erikom Andreom nakon što je on na Dan zaljubljenih objavio njihovu golu fotografiju.

Ipak, ono što najviše zbunjuje je odnos Olivije i Emili koji se, barem do sada, činio veoma prisan. Naime, nedavno su se družile na žurki Vanity Faira nakon dodele Oskara, a pre nekoliko meseci su viđene na pevačevom koncertu, gde su stajale jedna pored druge i odlično se zabavljale.

Izvor je za Page Six izjavio da glumica ovo smatra izdajom i da nije najbolje podnela celu situaciju, ali da isto tako ne želi da se meša u novu romansu. Drugi izvor je za US Weekly dodao da pokušava da ne bude ljubomorna, te da želi da nastavi dalje sa životom.

Inače, još 2015. godine Hari je nazvao Emili svojom „selebriti simpatijom“, dok mnogi izvori oduvek tvrde je ona bila godinama njegova tiha patnja.

Sada su paparaci fotografisali Emili u javnosti prvi put nakon skandala, a prema viđenom, nije bila dobre volje. Uhvatili su je nakon odlaska iz teretane iz koje je izašla u crnim helankama i sportskom topu u kojima je pokazala svoju neverovatnu liniju, ali izraz lica govorio je dovoljno.

Mnogi se pitaju da li je odnos između Emili i Harija samo prolazna avantura ili će se iz toga roditi nešto više.

Inače, Emili se prošle godine razvela od filmskog producenta Sebastijana Ber Meklarda, s kojim je dobila i sina Silvestera, nakon što je saznala za njegove afere. Od tada se mnogo piše o njenom ljubavnom životu, te su je mediji spajali s brojnim poznatim muškarcima.

Među njima su Bred Pit, Orazio Rispo, Pit Dejvidson, Džek Grir, Erik Andre i konačno – Hari Stajls.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare