ZVEZDAN NE ZNA ŠTA GA ČEKA AKO KROČI U CG: Anđelin bivši Danilo otkrio kakvu mu OSVETU spremaju žestoki momci! Moka pegla stvar 

Zvezdan i Andjela i dalje teraju svoju priču uprkos svim skandalima, pa ne mogu ni da naslute kakav se pakao sprema u spoljnom svetu. Anđelin bivši dečko Danilo iz Herceg Novog otkriva za Star da jedan crnogorski klan sprema osvetu za Zvezdana.

„Anđela je jako bliska sa momcima koji pripadaju opasnom crnogorskom klanu, a jedan od njih je išao sa njom u školu. Oni nju gledaju kao sestru i ne mogu da podnesu kako se Zvezdan iživljava i šta joj sve radi. Ako bude kročio u Crnu Goru njemu se ne piše dobro. Znam da su ove priče došle i do Anđeline porodice i sada ceo Herceg Novi bruji o tome. Oni su čak i meni pretili kada sam raskinuo sa Anđelom samo zato što su je videli tužnu, pa su mislili da sam je povredio. Jedva ih je ubedila da joj nisam ništa loše učinio, ko zna šta bi mi uradili“, otkriva njen bivši dečko.

„Svi smatraju da Zvezdan u Anđeli vidi kartu spasa i da će se preseliti u Crnu Goru kako bi izbegao zatvor u Srbiji. Nadam se da će ga neko upozoriti da se ne igra s Anđelom.

Moka, kako prenosi Star, ovih dana planira da otputuje u Crnu Goru kako bi se lično video sa Anđelinim ocem i pokušao da spase sina jer je i on načuo da mu se sprema pakao.

Zvezdan Slavnić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

„Moka mora da ide za Herceg Novi kako bi našao Anđelinog oca i sa njim seo da razgovara. On je svestan da će Zvezdan imati strašne probleme kada izade i zna da se njena porodica očajna i da su spremni na sve kako bi zaštitili ćerku. Moka je na sve načine pokušao da stupi u kontakt sa nekim od Ađeline familije, ali u tome nije uspeo i zato sada mora hitno da ide u Crnu Goru“, rekao je izvor blizak Moki.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici – SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare