ZA SVE JE KRIVA ONA KU*VA I SEKTAŠICA, UROŠ JE DOBAR OTAC! Majka male Lane za zversko zlostavljanje okrivila LJUBAVNICU BIVŠEG MUŽA

Reagujući na vesti o brutalnom zlostavljanuju ćerke Lane(8) koju je otac Uroš Pašajlić godinama držao zatočenu u stanu, majka deteta Nevena T. je iznela potpuno drugačiji stav, hvaleći bivšeg supruga. Naime za teško zlostavljanje ćerke, ona je optužila sasvim drugu osobu.

Iako se očekivalo da će zbog čudovišnog odnosa oca prema vlastitoj ćerki, osuti drvlje i kamenje na bivšeg muža, to se nije desilo.

Naprotiv Nevena T. je pokušala da odbani Uroša tvrdnjom da je on u stvari „fenomenalan“ otac, te da je sve zamesila „ona kurva i sektašica“, misleći pritom na Uroševu emotivnu partnerku.   

– Uroš nije takav. On je dobar otac. Videla sam moje dete preko web poziva. On je ne drži u kupatilu- tvrdi Nevena i dodaje: Od kada sam čula ovo tresem se i plačem. Molim vas ostavite me na miru. Ja sam psihički bolesnik i mojoj ćerki je bolje da ocem rekla je majka zatočene devojčice ostavljajući u čudu novinara Informera.

Roditelji nesposobni da se brinu o detetu?!.

Povodom ovog slučaja oglasio se i centar za socijalni rad Beograd, odeljenje Zvezdara, koji je povodom slučaja zanemarivanja osmogodišnje devojčice u Mirijevu naveo da su po njenom rođenju pokrenuli postupak lišavanja roditeljskih prava oba roditelja, ali da je nadležni sud kasnije doneo odluku da se o detetu stara otac.


Kako se navodi u odgovoru Centra za socijalni rad u slučaju maloletne postupali su odeljenje Palilula, a zatim i odeljenje Zvezdara od njenog rođenja, kada je porodilište gde je rođena alarmiralo da roditelji nisu podobni da se staraju o detetu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare