SRPSKIM NAVIJAČIMA ODUZETA ZASTAVA POSVEĆENA KOSMETU: Organizacija u Podgorici – NULA! Za dlaku izbegnut incident ispred stadiona

Organizacija utakmice između Crne Gore i Srbije u Podgorici zakazala je u pojedinim trenucima, pa je ispred sektora gostujućih navijača za dlaku izbegnut ozbiljniji incident.

Veliki broj navijača reprezentacije Srbije našao se na uskom prostoru ispred ulaza na deo stadiona namenjen gostima.

Dobar deo njih nije uspeo da dođe do ulaznice za ovaj meč, ali je u toku gužve od policije i redara stigla potvrda da će svima biti omogućen ulazak na stadion.

Kako je ulaz išao izuzetno sporo i kako su navijači shvatili da će početak utakmice dočekati ispred stadiona, stvarala se nervoza, a u nekim trenucima je delovalo da će doći i do većeg incidenta, koji je na sreću izbegnut.

Međutim, jedna grupa navijača je ostala bez zastave uz obrazloženje da nije dozvoljeno da je unesu.

U pitanju je zastava na kojoj je poruka „Nema predaje“ ispisana na teritoriji Kosova i Metohije koja je obojena u boje srpske zastave.

Nekoliko takvih je moglo da se vidi i na tribini, ali su navijači verovatno uspeli da se snađu i da zastave sakriju od redara koji su radili pretres.

Pomenuta grupa od nekoliko navijača je dobila uverenje da će nakon utakmice moći da preuzme svoju zastavu, ali to joj nije omogućeno, a nakon insistiranja da je dobiju nazad policija je reagovala i naredila im da se udalje od stadiona, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare