PRIJA I FILIP VAŽE ZA JEDAN OD NAJSKLADNIJIH PAROVA NA ESTRADI! Evo šta DADILJA malog Aleksandra misli o njima!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović ulogu roditelja shvatili su veoma ozbiljno, trude se da svom nasledniku detinjstvo i odrastanje učine što lepšim i bezbrižnijim, da svaki trenutak iskoriste na najbolji mogući način i slobodno vreme što kvalitetnije provedu zajedno.

Ipak, činjenica da se pevačica na posao vratila tri meseca posle porođaja, kao i brojne obaveze koje poznati mama i tata imaju, ne dozvoljavaju im uvek da se potpuno angažuju oko Aleksandra.

Kako bi on bio maksimalno zbrinut, pored baka Zorice i Borke koje ga obožavaju, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović angažovali su dadilju koja im pomaže kada je neizbežno da odsustvuju od kuće, a u međuvremenu je ta žena postala član njihove porodice i stekla veliko poverenje.

– Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vreme sa njim – ispričala je Prijovićka jednom prilikom za „Gloriju“, otkrivajući koje kriterijume je morala da zadovolji dadilja za malog Aleksandra.

– Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli decu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli – rekla je pevačica koja fotografije dečaka ne želi preterano da deli sa javnošču.

Baš kao što poznati par ima samo reči hvale za dadilju, tako i ona o poslodavcima govori biranim rečima.

Prijateljima se poverila da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izuzetno brižni roditelji, da dečak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata se trude da mu ispune svaku želju, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare