PRETIO JOJ DA ĆE JE OŠIŠATI NA ĆELAVO I PREBITI! Bivši dečko Tee Tairović osuđen na ROBIJU! Ovo su svi DETALJI burne veze

Bivši dečko Tee Tairović S. Đ. iz Tomislavgrada osuđen je na kaznu zatvora od tri meseca zbog pretnji koje je uputio pevačici.

Naime, on se teretio da joj je, nakon što je u martu 2018. godine pevačica raskinula s njim, u više navrata, putem telefona s više brojeva upućivao ozbiljne pretnje po njen život i uznemiravao je.

– Putem telefonske komunikacije joj je prethodno dana 1.03.2018. godine poslao fotografiju ženskog lica sa povredama kako bi istu zastrašio, te na taj način joj dao do znanja što joj se može dogoditi ako mu se zameri.

– Dana 21.04.2018. godine, u blizini diskoteke „Gaudeamus“, ispred motela u kojem je te prilike odsela T.T, nakon što je sa svog mobilnog telefona nazvao, rekao joj je da siđe ispred navedenog motela kako bi razgovarali i kako bi joj on predao neke njene lične stvari, a nakon što je to odbila, ponovno joj je ozbiljno zapretio da će joj napraviti problem u klubu dok bude pevala i da će je prebiti i ošišati na ćelavo, čime je počinio predmetno kazneno delo ugrožavanje sigurnosti – piše između ostalog u presudi. Presuda nije pravosnažna i osušeni S.Đ. ima pravo žalbe, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare