PIJAN STOLICOM TUKAO ŽENU, VUKAO JE ZA UŠI I PRETIO DA ĆE JE UBITI: Uhapšen nasilnik kod Pančeva 

Pančevačka policija uhapsila je muškarca iz okoline tog grada zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju brutalno pretukao suprugu, kojoj je pretio smrću.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i ugrožavanje sigurnosti.

– Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo Z.R. iz Crepaje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i krivično delo ugrožavanje sigurnosti kada je u subotu u alkoholisanom stanju došao u kuću žene i fizički je napao, vukao za uši, bacio na krevet i udario drvenom stolicom, od čega je zadobila teške telesne povrede, nakon čega je otišao do kuće brata i snaje oštećene i pretio da će da ih ubije i digne im u vazduh kuću – piše u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

Dežurni zamenik OJT Pančevo odredio je zadržavanje u trajanju od 48 časova Z.R., istog saslušao i predložio Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na oštećene i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, na osnovu kog predloga je sudija za prethodni postupak odredio pritvor prema Z.R.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare