NEK NAM JE BOG U POMOĆI! Tramp otkrio šta se KRIJE iza Putinove JEZIVE odluke! „Molite se…“ 

Amerikanci treba da se mole nakon odluke ruskog predsednika Vladimira Putina da rasporedi nuklearno oružje u Belorusiji, rekao je bivši američki predsednik Donald Tramp, a prenosi Njuzvik .

– Idemo! Kao što sam i predvideo, sada se igramo sa ‘velikim stvarima’. Mi smo izazvali ovu situaciju , ovo se dešava kada nesposobni ljudi vode vašu vladu. Sve što vam mogu reći odmah: molite se – rekao je Tramp.

Tramp je bio otvoreni kritičar spoljne politike Bajdenove administracije, ranije upozoravajući da bi to moglo da dovede do nuklearnog rata. 

Svoje odnose sa američkim protivnicima, kao što je Putin, takođe je pohvalio kao uspeh njegove administracije. U januaru je bivši predsednik upozorio da bi paket oružja upućen Ukrajini mogao da primora Kremlj da pokrene nuklearne napade.

– Počelo je sa tenkovima, a završiće se nuklearnim oružjem. Okončajte ovaj ludi rat, odmah! – napisao je Tramp 

Putin je krajem prošle nedelje saopštio da su se Moskva i Minsk dogovorili o razmeštanju nuklearnog oružja. Prema njegovim rečima, Rusija je već pomogla u preopremanju beloruskih aviona i početkom aprila će započeti obuku posada, a do 1. jula će završiti izgradnju specijalnog skladišta za taktičko nuklearno oružje na teritoriji zemlje saveznice.  

Istovremeno, naglasio je Putin, Rusija će, ne kršeći međunarodne obaveze, učiniti isto ono što SAD rade decenijama razmeštajući svoje taktičko nuklearno oružje u Evropi.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare