HOROR U ŠKOLI U NEŠVILU TRAJAO 14 MINUTA: Policija pronašla još oružja u kući Odri Hejl koja je živela nedaleko od mesta zločina

Policija je prilikom pretresa kuće u kojoj je živela Odri Hejli, koja je u hrišćanskoj školi u Nešvilu ubila šest osoba od kojih troje devetogodišnje dece, pronašla dodatno oružje.

Kako je saopštila nešvilska policija, na adresi u Aveniji Brajtvud, koja je udaljena svega nekoliko minuta vožnje od mesta zločina i gde je živela Odri Hejl, pored oružja koje je koristila u masakru pronađene su još i dve sačmarice – skraćena i klasična.

Podsetimo, 28-godišnja Odri Hejl je u hrišćanskoj privatnoj školi u Nešvilu ubila šest osoba, uključujući troje devetogodišnjaka.

Dramatično je bilo i tokom evakuacije dece iz škole, pošto je u tim trenucima Odri još bila u toj ustanovi.

Kako su naveli iz policije, drama je trajala tačno 14 minuta.

U policijskom saopštenju je, u kratkim crtama, ali detaljno, opisano kako je korak po korak izgledao ovaj masakr i koliko je trajao.

Kako se navodi u saopštenju, Odri Hejl je došla do škole i, pošto su vrata bila zaključana, pucala u njih kako bi ušla, prenosi Kurir.

Čim se čula pucnjava, u 10.13 sati po lokalnom vremenu, pozvana je policija.

Prvo se začula pucnjava u prizemlju, a potom je policija stigla na lice mesta, baš dok je trajala evakuacija učenika iz škole.

Zatim je usledila pucnjava na prvom spratu.

Policajci su odmah uleteli u zgradu, u kojoj su brzo naleteli na Odri Hejl i videli je kako puca.

Istog trenutka policajci su zapucali i ubili je. Odri Hejl je bila mrtva već u 10.27 sati.

Majka devojke iz Nešvila koja je ubila šestoro ljudi, uključujući troje devetogodišnjaka u privatnoj školi u Nešvilu, rekla je da je „upravo izgubila svoju ćerku“.

Interesantno je da su njeni prijatelji izjavili da su šokirani ovim događajem, te da su Hejlovu oduvek smatrali „slatkom i zabavnom“.

Povodom ovog masakra se oglasio i predsednik SAD Džozef Bajden, a policija je saopštila identitet svih žrtava.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare