ALBANSKI PROVOKATORI NA METI ŽESTOKIH KRITIKA! Bivši reprezenativcac OSUO PALJBU po Džaki i Šaćiriju – To nikako NE SME da se radi

Na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Švajcarci su deklasirali Belorusiju ubedljivim rezultatom 5:0, a ta utakmica je podsetimo, odigrana u Novom Sadu, na „Karađorđu“.

Na tom meču zablistao je Renato Štefen koji je postigao het-trik, a u strelce se upisao i Granit Džaka.

Bivši reprezentativac Kubilaj Turkilmaz, prokomentarisao je izdanje Švajcarse na pomenutom meču, a osvrnuo se na sramne provokacije od strane Džake i Šaćirija, koji su imali ogromne ispade u prošlosti.

– Nije u redu da u trenucima slavlja i euforije slaviš tvoje albanske ili kosovarske korene! Tako je bilo 2018. na Svetskom prvenstvu, bilo je toga i u Kataru. Kada igrate za nacionalni tim, niti jedan procenat ne možete da budete Kosovar ili Turčin nego sto posto Švajcarac. Takav sam ja bio. Tako mora da se ponaša svaki igrač – rekao je Turkilmaz za Blik i potom dodao:

– Nadam se da je direktor reprezentacije Pjerluiđi Tami ukazao Džaki na to što je uradio. Sada je kasno da se reaguje. ali Džaka bi morao da zna: ako mu se i najmanji sličan ispad ponovi, kapitenska traka biće mu skinuta – kaže Turkilmaz, koji je za reprezentaciju Švajcarske igrao 64 puta, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare