5.000€ BMW, PLAĆENI DUGOVI ZA ANIN SALON I DOM, 200€ ZA ROĐENDAN… Evo koliki AVANS je uzeo Zvezdan pre rijalitija, sve SPISKAO 

Otkako je ušao u rijaliti Zvezdan Slavnić, sin proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića i bivši robijaš, ne prestaje da intrigira javnost, što zbog javne prevare nevenčane supruge Ane Ćurčić i veze sa 22 godine mlađemo, što zbog agresivnosti.

Na društvenim mrežama sada se pojavila i informacija o njegovom honoraru. Naime, na Instagram naloguslavnic.zvezdan piše da je Zvezdan uzeo avans od produkcije pre nego što je otišao u Šimanovce i na šta je sve potrošio novac.

„Prokockao je ceo avans od 20.000 evra. Od tog istog avansa je kupio BMW od 5.000 evra, kupio stvari za Zadrugu i stvari za nju. Od tog avansa su vraćeni dugovi za salon, plaćen dom Slavici, 200 evra Džonoju i 2 glave za rođendan“, piše u toj objavi.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

Podsetimo, jednom prilikom sam Zvezdan je otkrio da je njegov nedeljni honorar 350 evra. On se kladio sa Anđelom da ga neće drugi zadrugari proglasiti najvećim folirantom i da kao ulog za opkladu ceo nedeljni honorar.

– Stavljam svoj nedeljni, eto svih 350 evra dajem da nisam ja – govorio je on, a ovom izjavom je izazvao dosta pažnje budući da je otkrivanje honorara zabranjeno.

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare