ORLOVI, OPREZ! OD OVA TRI IGRAČA PRETI VAM NAJVEĆA OPASNOST: Crna Gora ima SVETSKU ZVEZDU, mladića koji rešeta i ASA LACIJA

Fudbalska reprezentacija Srbije u ponedeljak u 20,45h u Podgorici igra veoma važan meč sa Crnom Gorom u 2. kolu kvalifikacija za EURO 2024.

Selekcija naših komšija u svom sastavu ima čak 14 fudbalera koji su nekada igrali ili jos uvek igraju u našem domaćem prvenstvu, bilo za večite rivale ili za neki drugi klub. Neki od njih su napravili jako lepe i uspešne karijere i igraju u najjačam ligama Evrope, samim tim predstavljaće opasnost po izabranike Dragana Stojkovića kada sutra istrče na teren stadiona „Pod Goricom“.

Predstavljamo Vam tri igrača po našem izboru od kojih preti najveća opasnost po nasu odbranu

Adam Marušić

Fudbaler Lacija ima nekoliko odličnih sezona u nebeskoplavom dresu u koji je stigao 2017. godine. Ustalio se u startnoj postavi ekipe koju vodi Mauricio Sari i ima njegovo veliko poverenje. Dok u Laciju igra na poziciji „full“ beka, u reprezentaciji igra klasično krilo i to mu daje jos veću slobodu u napadu i priliku da iskoristi svoju brzinu i pritisne naše bočne igrače.

Budući da Filip Kostic, koji bi gotovo sigurno bio u startnoj postavi, neće igrati zbog povrede tetive, Filip Mladenović, njegova projektovana zamena, će više morati da obrati pažnju na defanzivne zadatke i da ne ostavlja mnogo prostora za utrčavanje bivšeg igrača Voždovca.

Stefan Savić

Fudbaler od koga možda ne preti tolika opasnost u napadu, ali svakako preti u odbrani, jer je jedan od najboljih defanzivaca u ekipi Atletiko Madrida, čemu u prilog ide osam godina koliko nosi dres “ Jorgandžija“ i neograničeno poverenje Dijega Simeonea. Kapiten “ Sokolova “ ce svakako biti deo odbrane koji bi trebalo zaobići, jer Savic gotovo svake nedelje igra sa najboljim svetskim napadačima i naviknut je na ovakve duele sa ekipama u Španiji.

Bivši igrač Partizana mogao bi da bude opasan u skoku, jer ima odličan odraz i udarac glavom, što znači da bi trebalo izbeći kornere i nepotrebne faulove oko šesnaesterca.

Nikola Krstović

Bivsi napadač Crvene zvezde se nije najbolje pokazao na „Rajku Mitiću“, ali od dolaska u Dunajsku Stredu je „eksplodirao“ i postao prava „mašina za golove“. Krstović je najbolji strelac slovačkog prvenstva i naši štoperi će morati da obrate posebnu pažnju na njega, jer se odlično snalazi i „leđima “ i „licem“ okrenut ka golu.

Nikola Krstović
foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Bio je strelac jedinog pogotka u pobedi nad Bugarskom u Razgradu i nalazi se u odličnoj formi, jer je na poslednje četiri utakmice u klubu i reprezentaciji postigao pet golova.

Nadamo se da ce naši reprezentativci uspeti da neutrališu kvalilete izabranika Miodraga Radulovića i da domaća selekcija neće doći do pozicije iz koje može da ugrozi gol Vanje Milinkovića-Savića

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare