OBJAVLJENI SASTAVI: Srbija sa jednim špicem napada Crnu Goru!

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija nastavljaju put ka Nemačkoj.

Fudbalska reprezentacija Srbije od 20.45 gostuje selekciji Crne Gore, u utakmici drugog kola G grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, piše Republika.

Crna Gora – Srbija (20.45)

STADION: Pod Goricom

SUDIJA: Klemon Turpan (Francuska)

CRNA GORA: Mijatović – Vujačić, Savić, Tomašević – Vešović, Savićević, Šćekić, Hakšabanović, Marušić – Jovetić, Krstović.

SRBIJA: V. Milinković- Savić – Milenković, Gudelj, Pavlović – Đuričić, Grujić, Ilić, Mladenović – S. Milinković-Savić, Tadić – Mitrović

Srbija i Crna Gora će večeras odigrati treći međusobni duel otkad se državna zajednica raspala 2006. godine, a prethodna dva susreta pripala su „orlovima“, koji su 2018. slavili 2:0 u Podgorici, pa 2:1 u Beogradu.

Bili su to mečevi u okviru C Lige nacija, pa se slobodno može reći da predstojeća utakmica ima veći ulog, jer se igra u kvalifikacijama za EURO.

U prvom kolu kvalifikacija su i Srbija i Crna Gora ostvarile pobede, pa u ovaj meč ulaze sa prve dve pozicije na tabeli grupe G, sa po tri boda.

Utakmicu na stadionu pod Goricom sudiće francuski arbitar Klemon Turpan, kome će pomagati sunarodnici Nikolas Dano i Benžaman Paže, a četvrti sudija biće još jedan Francuz Rudi Buke. Sudije u VAR sobi takođe dolaze iz Francuske, a to su Žerom Brisar i Žeremi Pinjar.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare