JEZIVO NASILJE U PORODICI NA ZVEZDARI! Dete godinama držao zatvoreno, ženu zverski pretukao

U prostorijama PS Palulula došla je žena bez ikakvog poziva da prijavi svog nevenčanog supruga U.P. zbog nasilja u porodici.

Ona je došla s vidnim povredama u predelu nosa i podlivima ispod oba oka, gde je izvršeno kompletno fotografisanje, a nakon uzete izjave, žena je upućena na pregled u Urgentni centar.

Prema prvim saznanjima, žena je izjavila da ju je nevenčani suprug glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

Nije smela da se sama uputi u Urgentni centar jer je strahovala za svoj život, pa tako nije ni izazila iz stana sve do 19. marta 2023. godine kada je uspela da pobegne i uputi se u stanicu na Paliluli.

Da sve bude jezivije, ona je izjavila da njen suprug ima i ćerku koju godinama drži zaključanu u stanu na Zvezdari. Na celokupni događaj kontaktiran je dežurni zamenik Prvog OJT-a u Beogradu i onda je urađena provera.

Na navedenoj adresi, kako se saznaje, policijski službenici OZSK Palilula pronašli su devojčicu koja se nalazila u jako teškom stanju.

Policijski službenici PS Palulula više puta odlazili na adrese koje je I.L. navela i zakoju postoji verovatnoća da će se osumljičeni pojaviti, on se do sada nije pojavio.

Konsultantovan zamenik Prvog OJT-a u Beogradu Bojan Jelić, koji je nakon svega predočenog naložio da se uradi uviđaj mesta događaja, da se za odgovornim licem raspiše potraga za kd 194 stav 3, kd 193 stav 1, kd 196 stav 2 u vezi stava 1.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare