IZNELI SAV PRLJAV VEŠ! Zvezdan otkrio šta je pisao Ani iz zatvora, obelodanio dokaze da je varala muža 5 godina, a spomenuo i ženu

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ne prestaju da otkrivaju detalje njihove 15-godišnje veze i okrivljuju jedno drugo za kraj njihove veze. 

– Je l’ si se ispričao sa svima? – pitala je Ana. – Ne, tek će da ti ispliva sve jer si ti patološki lažov. Ti si bila od 2005. kad sam izašao, tada smo se već muvali i imali taj s**s na telefonu – rekao je Zvezdan.

– Ti si pet godina bio sa mnom i sa ženom – pitala je Ana.

– Da, ti postaješ drugarica sa mojom ženom, gde sam ja ženi rekao: „Nemoj da je puštaš u kuću, znam šta će da se desi na kraju“ – rekao je Zvezdan.

– Ja želim da se ona oglasi zbog ovoga što pričaš sada – rekla je Ana.

– Dve i po godine dok nisam otišao u istragu, u Kruševac, ona je bila sa mnom, a nisam joj poslao pismo šest meseci, pa je lagala da me je ostavila – rekao je Zvezdan.

Sukob Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića se nastavio.

– Ja sam bila 50 odsto sa tobom dok si kockao. Ne bežim od toga, a što sam išla sa tobom? Da li sam bila protiv te kocke – pitala je Ana.

– Mislim bila…Vidi ovako, ti si došla i okaljala me ovde. Više kaljaš samu sebe sada. Ti želiš da ja to prihvatim sve, na sve to da budeš svetica i da sam ja kriv što sam se ja ovde zaljubio. Ako želiš da pričaš sa mnom, onda ćeš da kažeš stvari koje ja tražim od tebe, a ne da me praviš od većeg monsturma. Ti si me poslala ovde sa rečenicom: „Idi pokaži da nisi monstrum“ – rekao je Zvezdan.

– Kako sam ja završila sa svojim mužem – pitala je Ana.

– Je l’ sam se dopisivao sa tobom iz zatvora, to je bilo 2005.godina? Nismo se družili, imali smo s**s preko telefona. Tipkali smo se svaki dan, nemoj da se**š pikaču. Od 2008.godine do 2010.godine sam bio u Valjevu, izvinjavam ti se, sram te bilo – rekao je Slavnić.

– S kim bre?! Mi smo se godinama viđali – rekao je Zvezdan.

– Sad smo došli do pet godina viđanja?! Bože, ti nisi normalan – rekla je Ana.

– Svaki dan sam te tipkao i pitao sam te: „U čemu si obučena?“ – rekao je Zvezdan.

– Nisam 2005. godine radila u „Fordu“. Ti pričaš da sam pet godina bila sa tobom?! Ti si sa njom bio pet godina – rekla je Ana.

– Lažeš kao pas, smišljaš neke datume. Nemoj da me podsetiš ništa! – urlao je Zvezdan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare