EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! OVO JE OTAC KOJI JE DRŽAO ĆERKU U KADI NA ZVEZDARI! Dete pronađeno iznemoglo i pregladnelo 

Beogradska policija traga za Urošem P.(38), koji je svoju ćerku Lanu (8) u poslednjih pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo! Nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari.

Nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari!

Za horor u Mirijevu saznalo se u petak, 24. marta, kada je Uroševa ljubavnica Ivana L. (46) došla u policijsku stanicu i pijavila da ju je on pretukao.

 Reč je o dugogodišnjoj zavisnici od droge. Imala je polomljen nos i podlive ispod oba oka. Kazala je da ju je Uroš udario glavom u lice još 19. marta, ali da ju je držao zatočenu u stanu narednih pet dana, kad je uspela da pobegne, pa je odmah došla u policijsku stanicu. Usledio je šok kad je kazala inspektorima da Uroš drži kao roba čak i svoju maloletnu ćerku, koja godinama nije izašla iz stana – rekao je naš izvor iz policije.
Naš sagovornik napominje da je patrola odmah upućena u zgradu u Ulici Ružice Sokić, gde osumnjičeni već deset godina živi kao podstanar.

 Na vratima stana u prizemlju nije bilo kvake, a u cilindru brave je bio polomljen ključ, pa su policajci nasilno ušli unutra. Odmah ih je zapahnuo jeziv smrad, stan je bio pun đubreta i razbacane odeće i obuće. Iz kupatila su se čuli tihi jecaji, ali su vrata bila zaključana, pa su ih policajci razvalili. Ostali su u šoku kad su videli jezivo mršavu devojčicu kako leži u kadi. Oko nje su bili ostaci nekih grickalica i buđave hrane, a u cevi je bila zaglavljena fotografija na kojoj su ona i njen otac. Kao da je monstrum hteo da dete uvek ima u vidu ko mu je naparavio pakao od života – opisuje izvor Informera i dodaje:

– Devojčica nije bila u stanju da stoji niti da govori, a možda nikada nije ni naučila, to će se tek utvrditi… Bila je neuhranjena, slaba, policajci nisu mogli da dođu sebi od šoka i tuge. Odmah je obaveštena Hitna pomoć, koja je prevezla dete u bolnicu. Lekari su bili isto tako zgranuti kad su videli u kakvom je stanju, svi su zaplakali

UDARNA VEST.rs

Share

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare