„U NEKI AUTO JE LUPIO KAD ME JE PRVI PUT UGLEDAO“ Saška i Đorđe Đoković dobili su sina, a njihova ljubavna priča je posebna: „Upoznavanje nije prošlo slavno“ 

Bračni par Saška i Đorđe Đoković nedavno je dobio sina Aleksandra, a o njihovoj ljubavnoj priči raspreda se naširoko od dana kad se pročulo da su zajedno.

– Bili smo u gradu, nisam ništa proveravao. Došao sam do nje rekao joj: “Ćao“, gledala je u telefon, nije me ni pogledala – pričao je Đorđe Đoković jednom prilikom.

– Naš prvi susret nije bio slavan. Posle tri nedelje smo razmenili brojeve, a tek kasnije se videli. Đole se toliko zagledao u mene kada smo šetali da je lupio nogom u neki auto, mislio je da ja to nisam primetila, ali jesam – istakla je Saška tad u emisiji „Amidži šou“.

– Mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: „Ne mogu više da prenosim te stvari“, pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao: „Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.“ I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj – priznala je Saška pre nekoliko meseci za „Telegraf“.

– Svakako da radimo zajedno razne stvari po kući, ali pomoć je uvek dobrodošla. Ko kaže da ne voli pomoć, laže, nije normalan. Imam pomoć – dodala je tad za pomenut portal.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare