STANJE NA PUTEVIMA Povoljni uslovi vožnje, na ovim deonicama izmenjen saobraćaj 

Vozače očekuju povoljni uslovi na putevima u Srbiji, a povećan stepen pažnje potreban je u zonama radova gde su uvedene izmene u režimu saobraćaja, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Lepo vreme i prijatne dnevne temperature očekuju vozače ovog drugog dana vikenda, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Intenzitet saobraćaja, koji je trenutno slabiji, sigurno će se pojačati u popodnevnim i prvim večernjim satima.

Povolјne vremenske prilike olakšavaju vožnju, ali je potrebna i veća pažnja vozača, jer je sada više deonica na kojima je zbog započetih radova saobraćaj usporen ili se odvija uz povremeno kraće zastoje.

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila na izlasku iz zemlje na graničnom prelazu Horgoš zadržavaju se pet sati. Teretnjaci na Kelebiji i Batrovcima čekaju po jedan sat, pise Blic.

Sutra od 9.00 do 16 časova na delu autoputa Beograd – Niš od Begaljičkog Brda ka Malom Požarevcu zbog radova na sanaciji kolovoza za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, a vozila će biti usmerena u voznu i zaustavnu traku.

Saobraćaj na Obilaznici od petlje Orlovača do Bubanj Potoka sutra od 12.00 odvijaće se u oba smera preko kružnog toka u Resniku, jer će biti otvoren krak kružne raskrsnice ka tunelu Straževica.

Zbog snega su za kamione s prikolicom i šlepere i dalje zabranjene deonice Jošanička Banja – Kopaonik, Kumanica – Preko Brdo – Duga Poljana, Odvraćenica – Preko Brdo, i od Kopaonika ka Rudnici i Jarmu.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare