RAT NE PRESTAJE! Elena optužila Marinu da glumi žrtvu, ona joj uzvratila: Udaraš na nešto što je sveto! Oglasio se Joca Stefanović

Pevačice Elena Kitić i Marina Cvetković poznatija kao Mahrina ušle su u sukob zbog navodne krađe Elenine pesme „Fobije“. Pevačice su se javno oglasile putem Instagrama, a potom se umešao i njihov kolega Joca Stefanović, koji je takođe kompozitor pomenute pesme.

Elena Kitić
foto: Dragana Udovičić, Nenad Kostić

– Zdravo Marina. Prvo, nisam znala da je pesma posvećena tvojoj bliskoj osobi i jako mi je žao što si doživela taj gubitak. Što se pesme tiče, sve što sam mogla da čujem je da me pesme jako potseća na moju, da je u istom bpm-u i da ima identičnu gradaciju. Jovan Stefanović i ja smo proveli 3 meseca praveći ovu pesmu jer za takvu pesmu je potrebno vreme i puno rada, to bi ti trebala da znaš obzirom da pišeš svoje pesme koliko sam razumela. Spot smo takođe snimali moji prijatelji i ja i trebala bi takođe da znaš koliko je truda i novca potrebno. Radimo isti posao i lepo je inspirisati se drugim ljudima, kao što svi mi radimo, ali ovo je isti spot samo drugi karakter, ljuti me što se braniš na način na koji se braniš i praviš žrtvu od sebe, akcenat ne treba da ti bude nečija smrt i opravdanje zašto si nekoga maksimalno iskopirala i da nam bude glupo da kažemo bilo šta nakon toga. Pošto pričaš na Tiktoku i skupljaš simpatije moram i ja da ti odgovorim. Toliko od mene stavljam tačku na ovu temu jer mi je ovo sve previše. Ko me razume, razumeće – napisala je Elena na šta joj je Mahrina odmah odgovorila:

Elena Kitić
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Mene ljuti što i sada kada znaš kako je nastala pesma, nastavljaš da me nazivaš žrtvom, ne uzimajući u obzir to da sam tako reagovala jer je na ovaj način udareno na ono što je meni sveto. Želim ti sve najbolje i nastaviću da slušam tvoje pesme – napisala je Mahrina uz emotikon srca.

Elena Kitić
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Nakon toga oglasio se i Joca Stefanović koji je komponovao numeru zajedno sa Elenom.

Elena Kitić
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Siguran sam da je inspiracija bila pesma „Fobije“ ali dajte ljudi da inspiracija bude samo pokretač za nešto novo a ne da postane kopija nečijeg truda i rada. Kao što je Elena rekla, ko razume, shvatiće. A jako je očigledno šta treba da se shvati. Budite kreativni – zaključio je Joca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare