NEDELJNI HOROSKOP OD 26. MARTA DO 1. APRILA: Bik ostavlja partnera zbog druge osobe, Blizanci upadaju u LJUBAVNU KRIZU

Device će rešiti pitanje nasledstva ili će se zbližiti s uticajnom osobom, dok će Vage pak napokon upoznati osobu koja će im u potpunosti odgovarati.

Ovan

Posao: Do izražaja će doći vaša sposobnost prenošenja znanja na druge. Više sarađujte s kolegama i verujete im, naročito ako zbog različitih razloga niste u mogućnosti samostalno da obavite posao.

Ljubav: Ljubavna odvajanja su izvesna u odnosima koji već duže vreme nose breme problema. U vezama u kojima dominira razumevanje i ljubav neće biti negativnih promena, upravo suprotno. Potencijalne životne teškoće još će vas čvršće povezati.

Zdravlje: Mars ulazi u vama nepovoljan znak Raka, pa ćete biti aktivniji i dinamičniji, ali time raste i opasnost od upala, temperatura i raznih nezgoda. Ovnovi bi mogli da imaju tegoba sa sinusima i očima, pa je dobro proveriti dioptriju.

Najbolji dan: 1. april

Najlošiji dan: 28. mart

Bik

Posao: Zadaci i obaveze neće podnositi odlaganje, ali ni nemar. Ako želite da ih dovršite u predviđenom roku i na zadovoljavajući način, moraćete pojačano da se koncentrišete i uložite više truda i znanja.

Ljubav: Više ćete se smejati i biti opušteni. Vaše zasluge za kvalitetnije odnose s okolinom, a pogotovo osobama suprotnog pola biće velike. Bezbolno ćete izaći iz ljubavne veze koja vas više ne zadovoljava. Razlog će biti vaša zaljubljenost u drugu osobu.

Zdravlje: Bikovi rođeni u aprilu osećaće pojačanu nervozu, a i neke hronične tegobe mogle bi da uzmu maha. Ostali su u dobrom periodu u kom im neće nedostajati optimizma i pozitivne energije za druženja.

Najbolji dan: 29. mart

Najlošiji dan: 31. mart

Blizanci

Posao: Vreme je da Blizanci ostvare ono o čemu već dugo sanjaju. Mnogi će upisati neki od kurseva, učestvovati na predavanjima ili se odlučiti na nastavak davno prekinutog školovanja.

Ljubav: Ako ste u dugoj vezi ili braku, kriza je izvesna. Svađaćete se oko novca, načina ulaganja i trošenja. Neće vam polaziti za rukom da konstruktivno rešite svađe, pa je najbolje da se suzdržite od rasprava kojima ćete biti skloni zbog vama nepovoljne Venere.

Zdravlje: Zdravlje će vam se od 26.3. malo poboljšati, ali i dalje morate biti oprezni. Ako se osećate depresivno ili ste izmučeni nekom virozom, ojačajte se multivitaminskim napicima. Više se družite s ljudima.

Najbolji dan: 26. mart

Najlošiji dan: 30. mart

Rak

Posao: Ponekad ćete se osećati iscrpljeno i umorno, pa obavljajte samo najvažnije poslove. Ipak, stvari će nakon dugo vremena početi da se okreću u vašu korist, posebno od 13. marta kada sve kreće nabolje.

Ljubav: Moguća je ljubav u kojoj će biti prisutna razlika u godinama, kulturnom poreklu ili načinu života. Nije isključeno da pod uticajem određenih okolnosti Rakovi napokon popuste i priznaju sebi svoja osećanja. Ako ste u braku, čuvajte se svoje naglosti.

Zdravlje: Psihičko zdravlje biće vam odlično, ali ako ste rođeni u junu, Marsov uticaj u vašem znaku od 26.3. upozorava na pojačan utrošak energije. Pripazite na glavu, ali i probavu. Zanimaće vas bioenergija i alternativno lečenje.

Najbolji dan: 28. mart

Najlošiji dan: 26. mart

Lav

Posao: Znaćete da se nametnete i istaknete, a samopouzdanje i želja za delovanjem podsticaće vas na povećane napore. Srećni obrti koji će vas pratiti pomoći će Lavovima da reše probleme koji ih opterećuju.

Ljubav: Ako ste u dugoj vezi ili braku, doći će do zasićenja. Poslovne obaveze i ambicije vas ili vašeg partnera, mogle bi uzrokovati ozbiljnije podrhtavanje ljubavnog tla. U svakom slučaju, ne donosite odluke brzopleto. Neka vreme postane vaš saveznik.

Zdravlje: Nemojte preterivati sa slatkišima. Kilogrami će se lako primati, a teško skidati. Bićete zabrinuti za slabo zdravlje nekog od ukućana kojeg ćete morati da negujete, a to će i vas iscrpljivati.

Najbolji dan: 31. mart

Najlošiji dan: 29. mart

Devica

Posao: Mogli biste da rešite pitanje nasledstva ili da se zbližite s uticajnom osobom koja će biti vaš sponzor ili tajni mecena. Očekuje vas niz knjigovodstvenih, poreskih i računovodstvenih obaveza.

Ljubav: Planete onemogućavaju da kvalitetno komunicirate s partnerom. Vrlo je bitno da govorite ono što mislite i da ništa ne preduzimate dok ste ljuti. Nastojte da slušate ono što vam partner govori i uverite se da je on dobro shvatio ono što ste mu vi rekli.

Zdravlje: Od 26.3. Device će osetiti porast energije, ali i samopouzdanja. Pripazite na pojačanu nervozu, zbog koje biste mogli da imate prolazne tahikardije.

Najbolji dan: 30. mart

Najlošiji dan: 27. mart

Vaga

Posao: U periodu ste kada će izuzetno važna biti naklonost javnosti, ugovori i zakonske mogućnosti. Ako ste javna osoba, mogli biste da budete izloženi kritikama koje će se pojaviti u novinama, medijima.

Ljubav: Ako ste sami, ova nedelja će označiti pozitivnu prekretnicu u upoznavanju osobe koja će vam u potpunosti odgovarati. Ta osoba će na vas ostaviti snažan utisak svojom pojavom. Simpatije će biti uzajamne, a razvoj zbivanja brz i gotovo neočekivan.

Zdravlje: Septembarske Vage najjače će osetiti nepovoljno Marsovo delovanje – pripazite na bubrege, bešiku i glavu, koji su vaše osetljive tačke. Ostale Vage će biti usmerene na svoj izgled i posećivati kozmetičara, frizera.

Najbolji dan: 1. april

Najlošiji dan: 28. mart

Škorpija

Posao: Izvesne su promene, na primer preseljenja u druge prostorije i slično, pa do onih većih koje bi mogle da vas usmere u jednom novom pravcu. Bitno je da se prilagodite i ne dolazite u sukob s autoritetima.

Ljubav: Ako ste nedavno raskinuli vezu, suočavaćete se s posledicama tog čina. Mogli biste da shvatite da ste pogrešili i poželeti da vratite vreme unazad. Marsova potpora od 26. marta unosi dah novih promena, pa nije isključen početak s novom osobom.

Zdravlje: Ništa neće moći da našteti Škorpijinom izvanrednom psihofizičkom stanju. Odgovaraće vam aktivan način života, dok će vas lenčarenje samo oneraspoložiti. Počećete intenzivnije da se bavite vežbanjem i šetnjama.

Najbolji dan: 29. mart

Najlošiji dan: 1. april

Strelac

Posao: Radni dani biće prilično dugi, a uključivaće kontakte, komunikaciju, putovanje, pružanje intelektualnih usluga, a možda i obučavanje novih kadrova. Od vas će se tražiti informacije, savet i pomoć.

Ljubav: Poslovna zbivanja odnosiće vam mnogo vremena, a neretko će i večernji izlasci i društveni život biti povezani s poslom. Tako bi radna scena mogla biti poprište novih poznanstava, simpatija i potencijalnih ljubavi. Ako ste u braku, moguće su svađe!

Zdravlje: Poslovni problemi i loši međuljudski odnosi Strelčevima remete duševnu ravnotežu. Uredna ishrana i više sna vratiće vam izgubljenu energiju. Od 26. marta osećaćete se bolje, a najviše rođeni u novembru.

Najbolji dan: 31. mart

Najlošiji dan: 26. mart

Jarac

Posao: Nemojte se oslanjati na mišljenja kolega, koji će vas živcirati zbog svoje površnosti i neodgovornosti. Moraćete češće da ispravljate tuđe propuste, obavljati poslove koji vam po mnogo čemu ne odgovaraju.

Ljubav: Osećajna sreća kojom ćete zračiti delovaće poput magneta na suprotni pol. Tako može da se dogodi da vam se i pored nove simpatije svidi još neko. Oni u braku uspešno će rešavati porodične probleme ili komunikacijske nesporazume s partnerom.

Zdravlje: Nepovoljan Marsov uticaj od 26.3. mogao bi da poljulja vaš imunitet. Tome će najviše biti skloni rođeni u decembru, koji treba da se pričuvaju povreda, padova i viroza. Jarčevi rođeni u januaru osećaće se odlično!

Najbolji dan: 30. mart

Najlošiji dan: 28. mart

Vodolija

Posao: Vreme je dobro za donošenje odluka, za ulazak u nove poslove i slične krupnije promene. Neće vam biti problem da obavljate ni najdosadnije i najbanalnije zadatke. Zarade su vam bolje.

Ljubav: Nedelja označava pravu renesansu ljubavnih i porodičnih odnosa, pa uživajte bez zadrške. Neke od vas će osim ljubavi spajati i poslovni interesi s partnerom, pa su moguća zajednička ulaganja ili ulasci u nove poslove, koji će vas još više zbližiti.

Zdravlje: Vodolijini zdravstveni problemi biće usko povezani s emocionalnim nezadovoljstvom. Utehu ćete bezuspešno tražiti u hrani i piću, čime ćete opteretiti ionako osetljivu probavu. Pazite se povreda nogu i padova!

Najbolji dan: 27. mart

Najlošiji dan: 31. mart

Ribe

Posao: Sve vam ide od ruke. Sve su opcije moguće – od napredovanja na postojećem radnom mestu, nagrađivanja za dosadašnji trud u obliku unapređenja, pa sve do potpune promene vaše dosadašnje poslovne slike.

Ljubav: Planete će Ribama omogućiti da uz malo truda pronađu rešenja za probleme i usuglase se s partnerom. Budite inicijator razgovara i pomirenja. Slobodne će njihova simpatija još neko vreme držati na odstojanju. Budite strpljivi, doći ćete na svoje.

Zdravlje: Držaćete do svog izgleda. Rado ćete trošiti novac na razne kozmetičke tretmane i preparate koji će vam pomoći da očuvate mladenački izgled. Zdravlje će vam od 26.3. biti jako dobro, a i stresu ćete biti manje izloženi.

Najbolji dan: 28. mart

Najlošiji dan: 26. mart

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare